Hlavní obsah

Kulturistka Monika módní hvězdou!

Foto: Mia Mirrelli

Kulturistka Monika vyzkoušela i růžové šatyFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V našich článcích se poctivě snažíme věnovat různým typům postav, takže když se ozvala kulturistka Monika s tím, jestli bychom nechtěli udělat další módní hvězdu z ní, neváhali jsme ani chvilku! Oblékat ženu, která má tělo samý sval, to je výzva! Jak se s tímhle úkolem poprala stylistka Anit?

Článek

Čtenářka Monika je reprezentantkou a mistryní České republiky v kulturistice. Prozradila nám, že se jí oblečení shání špatně, se smíchem říká, že má přes paže více centimetrů než modelky přes stehna.

Foto: archiv čtenářky

Monika ve formě na závodechFoto: archiv čtenářky

Sport hraje velkou roli nejen v jejím životě, ale i v šatníku. Stylistka Anit se proto pro Moniku snažila najít kousky, které by byly naopak elegantnější, jemnější, ženské, ale zároveň musely čtenářce sedět. Vizážistka Lucka respektovala Moničin styl, a protože se maluje, jen když vyráží do společnosti, vytvořila jí lehounký, přirozený make-up.

Foto: Mia Mirrelli

Čtenářku oblékala stylistka AnitFoto: Mia Mirrelli

Jak si Monika užívala pro ni netradiční, módní focení? Podívejte se!

{stream-video}

Květinový top Moniku zjemnil

Džíny jsou nedílnou součástí šatníku spousty žen a ani naše čtenářka to nemá jinak. Není proto divu, že se Monice právě tenhle model líbil nejvíc. Co ale Monika „v civilu“ příliš nenosí, jsou něžné květinové vzory. Jak se vám líbí v topu, který pro ni vybrala stylistka Anit?

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: svetřík (Camaieu, 829 Kč), top (Camaieu, 599 Kč), náhrdelník (Reserved, 189 Kč), džíny (Camaieu, 1299 Kč), boty (Ann Christine, 800 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Zářivě růžové šaty překvapily

Kulturistka v zářivě růžových šatech? Proč ne? Barva Moniku krásně rozzářila a seděl jí i jednoduchý střih šatů. Ty Anit doplnila jen dlouhým zlatým náhrdelníkem a botami na podpatku. A co na tyto šaty říkala Monika? Sama byla překvapená tím, jak dobře se v nich cítila.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty (F&F, 500 Kč), náhrdelník (New Yorker, 139 Kč), boty (F&F, 600 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Důraz na útlý pas

Do třetice všeho dobrého si Monika vyzkoušela vzorovanou sukni, která upoutala pozornost na její útlý pas. K ní potom „vyfasovala“ triko s tříčtvrtečním rukávem a místo doplňků šál, který také zdobily vzory. Ty míchala i stylistka Míša ve článku Módní „garden party“. Model se tentokrát obešel bez podpatků, stylistka je nahradila sandálky s kamínky.

Foto: Mia Mirrelli

Jak se vám naše dnešní módní hvězda líbí?Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šál (Van Graaf, info o ceně v obchodě), svetřík (Reserved, 600 Kč), šaty (Camaieu, 1099 Kč), sandály (F&F, 300 Kč), pásek (F&F, 200 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Propásli jste naše předchozí módní hvězdy, čtenářku Veroniku a její maminkunebo krásnou stevardku Jarku? Nezapomeňte se na ně mrknout!

Styling: Anit NONO

Vizáž: Lucie Janků

Ve kterém modelu se vám čtenářka Monika líbí nejvíc? Budeme se těšit na vaše názory!

Reklama

Související témata:

Načítám