Hlavní obsah

Laky na nehty, které umí zázraky!

Foto: Isifa

Které laky na nehty stojí za vyzkoušení?Foto: Isifa

Reklama

Načerveno, nebo nafialovo? Do které „výmalby“ půjdete? Ale ne, nemluvíme o zdech ve vašem bytě. Dneska vás totiž seznámíme se všemi žhavými nehtovými novinkami. Vyberte si lak, který si jen tak „nalípnete“, nebo ten, který vaše nehty okamžitě rozzáří.

Článek

Francouzská manikúra je sice klasika, ale proč se alespoň pro jednou neodvázat a nevyzkoušet nové barvy nebo zajímavé efekty? Podívejte se, co je ve světě laků nového!

Buďte kreativní!

Vyžíváte se ve zdobení nehtů? Nenechte si ujít sadu Very Me Nail Art (Oriflame, 69 Kč za kus). Naneste vrstvičku základního laku a začněte si hrát! Nehty můžete zkrášlit buď různě tvarovanými třpytkami (nanáší se dřevěným aplikátorem), nebo pomocí speciálního laku pro kreslení vzorů, s jehož štětečkem vytvoříte precizní linky. Originální návody najdete také ve článku Neplaťte za drahé nehty v salonu. Zkuste naše tipy!.

Foto: Oriflame

Laky Very Me a zdobné třpytkyFoto: Oriflame

Foto: Oriflame

Díky štětečku ozdobného laku hravě vymalujte jakékoli tvaryFoto: Oriflame

Nalakujte a jděte

V dnešní uspěchané době má jen málokterá žena čas na to, aby dlouze vyčkávala na zaschnutí laku. Značky se proto předhánějí v tom, čí výrobek zaschne rychleji. Za zkoušku rozhodně stojí laky Quick N´Go 45 Sec (Astor, 99 Kč), které mají navíc skvělý plochý kartáček, se kterým se snadno lakuje. Slibují takéaž osmidenní výdrž.

Foto: Astor

Lak Quick N´GoFoto: Astor

Nechte barvu popraskat

Nadlaky, které nechají váš barevný nátěr popraskat, jsou poslední dobou velkým hitem. Se třemi odstíny teď přichází Rimmel. Za 69 korun si můžete pořídit černý lak Black Graffiti, stříbrný Silver Clash nebo rudý lamač srdcí Heart Breaker. A jak laky Crack Your Colour fungují? Nalakujete si nehty vaší oblíbenou barvou, počkáte, až zaschne, a pak nanesete praskající nadlak. Ten potom během chvilky vytvoří trendy efekt.

Foto: Rimmel

Praskající laky vás budou bavitFoto: Rimmel

Foto: Rimmel

Laky Crack Your ColourFoto: Rimmel

Změňte svůj obvyklý nátěr

Značka Miss Sporty přišla se skvělou novinkou, laky Transformers (45 Kč za kus), které vaše nehty přemění rychlostí blesku. Stačí, když s nimi přetřete váš běžný nátěr a budete sledovat, jak vaše nehty zmatní (Check Matte), okamžitě se rozzáří (Glossy Tech), zatřpytí (Sparkle Touch) nebo popraskají (Crack Me Up).

Foto: Miss Sporty

Matné, nebo třpytivé? Kterému nadlaku dáte přednost?Foto: Miss Sporty

Foto: Miss Sporty

Nehtům můžete dodat i zář nebo popraskaný efektFoto: Miss Sporty

Nebojte se tmavé barvy

Jakkoli fandíte růžové, vyzkoušet tmavé odstíny laků je během letošního podzimu téměř povinností. Vybrat si můžete z odstínů šedé, která byla trendy už minulou sezonu, tmavě fialové, vínové nebo tmavě modré. V podobné škále se nese kolekce Touring America od OPI nebo novinky značky MAC a NARS (seženete v Sephoře).

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): OPI Suzi Takes the Weel 330 Kč, NARS Endless Night 490 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): OPI Road House Blues 330 Kč, MAC Festive Finer kolekce Glitter and Ice 360 KčFoto: archiv firem

Na večer využijte třpytky

Chystáte se na party? Skvělým doplňkem vám budou ultra třpytivé nehty. Při výběru laku se v tomto případě nedržte při zemi a sáhněte po jednom z divokých laků z kolekce OPI The Muppets.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): OPI Gone Gonzo 330 Kč, OPI Rainbow Connection 330 KčFoto: archiv firem

Zkuste nalepovací lak

Nebaví vás neustálé lakování a opravování svého nátěru? Pořiďte si nalepovací lak Sephora, který snadno přizpůsobíte vašemu tvaru nehtu. K dostání je spousta vzorů, které byste samy asi jen tak „nevystřihly“, výhodou také je, že se vám jen tak neoprýská. Dolů ho dostanete stejně jako běžný lak odlakovačem.

Foto: Sephora

Nail Patch Art, 270 KčFoto: Sephora

Máte s některým z uvedených laků zkušenosti? Nebo se na ně teprve chystáte? Budeme se těšit na vaše tipy a reakce!

Reklama

Související témata:

Načítám