Hlavní obsah

Letní nabídka Samsungu? Luxusní pračka jako bonus k QLED TV

Foto: Samsung

Luxusní pračka jako bonus k QLED TVFoto: Samsung

Když už vám s praním nepomůže nikdo z rodiny, pořiďte si takovou pračku, na kterou se můžete spolehnout a která vám navíc ušetří čas.

Článek

Samsung si pro vás připravil perfektní akci, při které do domácnosti pořídíte dva špičkové spotřebiče a při nákupu ušetříte až 22 990 Kč. Pokud si během letošního léta zakoupíte televizor z modelové řady Samsung QLED, dostanete k nákupu vybraný model pračky Samsung QuickDrive zdarma jako bonus. Nabídka platí pro QLED TV Q7 65 palců a vyšší modelové řady 2018 u vybraných prodejců do 26. srpna 2018.

Neperte se s časem

Nová pračka Samsung QuickDrive zkracuje čas praní až o 50 % a šetří až 20 % energie, přitom však nijak nesnižuje kvalitu praní. Plnou náplň bavlněného prádla tak lze vyprat již za 60 minut, aniž by se zvýšila spotřeba energie či vody. Unikátní konstrukce bubnu Q-Drum umožňuje nezávislé otáčení bubnu a zadní stěny pračky, takže se oblečení v pračce pohybuje efektivněji, a praní je tak rychlejší, účinnější a šetrnější k tkanině.

Perfektní barvy

Televizory Samsung QLED patří mezi to nejlepší, co se dá v dnešní době pořídit. Dokonalé zobrazení barev, výjimečný design nebo One Connect Box, ke kterému z TV vede jen jeden kabel. A režim Ambient na sebe jako chameleon převezme vzor stěny za televizorem, který tak doslova zmizí. Jeden z hlavních benefitů? Na čisté stěně vás už nebude rušit velká černá obrazovka a váš interiér bude krásně vyladěný.

Více informací o této letní nabídce se dozvíte na www.samsung.com/cz/qplusq/.

Reklama

Načítám