Hlavní obsah

Léto jako největší zkouška pro vaše vlasy!

Foto: pexels.com

Krásné a zdravé vlasy po celý rokFoto: pexels.com

Kdo by nechtěl mít krásné, hebké a lesklé vlasy i v létě? V tomto období dostávají ale docela zabrat, a tak je nejvyšší čas se pořádně připravit.

Článek

Slunce, chlorovaná voda, slaná voda a horký vzduch mohou i se zdravými vlasy udělat velkou neplechu a ty se mohou snadno stát lámavé, křehké, třepit se, vypadávat a jednoduše se zničit.

Co vlasům nejvíce škodí?

V létě je důležité dát pozor na ultrafialové záření, kterému se ale nijak nevyhneme. Vlasům škodí typ UVB záření, které poškozuje primárně povrchovou strukturu vlasů a zbavuje je proteinů, aminokyselin a lipidů. Vlasy už nedokážou zadržet vodu tak jako předtím, a proto se změní na suché, lámavé a roztřepené.

Druhým typem je UVA záření, které proniká mnohem hlouběji a nezůstává pouze na povrchu vlasů. To vysvětluje problém s nadměrným vypadáváním vlasů na podzim: v létě byly příliš zatěžovány právě tímto zářením.

Foto: Venira.cz

Venira kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť, přírodní doplněk stravyFoto: Venira.cz

Pečujte o vlasy i zevnitř

O vlasy je nutné pečovat nejen po jejich povrchu (kvalitními šampony, kondicionéry, dekorativní kosmetikou a šetrným zacházením při úpravě), ale stejně důležité je dodávat jim živiny tzv. vnitřní cestou (prostřednictvím bohatého jídelníčku a doplňků stravy).

Přinášíme vám tak tip, jak vyzrát na veškeré letní nástrahy, které se snaží zničit vaše vlasy.

Pokud chcete mít krásné, lesklé a bohaté vlasy i po konci léta, tak jistě stojí za zkoušku kapsle VENIRA. Je to přírodní doplněk stravy, který obsahuje 18 účinných látek v každé kapsli, a díky nim budou vaše vlasy, nehty a pleť v perfektním stavu!

Foto: Venira.cz

Venira kapsle pro vlasy, nehty a pleť, přírodní doplněk stravyFoto: Venira.cz

Nebaví vás myslet na tabletu?

Patříte k těm, kteří nejsou schopni si každé ráno a večer brát jakoukoliv tabletu, a vydrží vám to zhruba týden? VENIRA přichází také s variantou ve formě instantního kolagenového nápoje, který má navíc skvělou jahodovou chuť a můžete ho vypít kdykoliv během dne. Tento produkt obsahuje značnou dávku kolagenu! Věděli jste, že množství kolagenu v těle se začíná snižovat už od 25 let, což přispívá k tvorbě vrásek? Kolagen je totiž nezbytnou součástí pojivových tkání a výrazně ovlivňuje vzhled a vitalitu vlasů, pokožky a nehtů. VENIRA drink se zaručeně stane vaším pomocníkem číslo jedna v boji proti stárnutí pleti. Vitamin C navíc pomáhá k jeho lepšímu vstřebání a produkci.

Foto: Venira.cz

Venira kapsle a kolagenový drink, zvýhodněný balíček s dopravou zdarma a hřebenem zdarmaFoto: Venira.cz

Který si vybrat? Nejlepší je kombinace!

Složení obou produktů je speciálně navrženo tak, aby byl organismus schopný vstřebat veškeré obsažené látky. Oba tyto produkty mohou po konzultaci s ošetřujícím lékařem užívat i těhotné a kojící maminky. Díky těmto produktům dodáte svým vlasům, pleti a nehtům prvotřídní péči, která rozhodně stojí za to.

Reklama

Načítám