Hlavní obsah

Lhala jsem, abych ho dostala!

Foto: Thinkstock

Hned první den mě vzal na vínoFoto: Thinkstock

Reklama

Šest let sem, šest let tam. Kdo pozná rozdíl? Muži rozhodně ne! Své o tom ví i čtenářka Petra, ze které se díky nevinné lži stala rázem zkušená třiadvacítka. A proč si ony letokruhy vlastně přidávala? To se dozvíte v její dnešní zpovědi!

Článek

Již od puberty jsem tíhla spíše ke starším mužům. Líbilo se mi, jak voní, jak jsou soběstační a mají mnoho zkušeností. Kluci v mém věku u mě prostě neměli šanci.

Když mi bylo 17 let, potkala jsem v jedné kavárně pohledného muže, který mě uchvátil svým nadhledem. Seděla jsem s kamarádkou dva stoly od něj a povídaly jsme si. Každou chvíli mi oči „utekly“ na něj. Tvářil se, že ho nic nerozhází, a četl si ekonomické noviny. Jednal zdvořile a měl na sobě přesně padnoucí oblek. Byla jsem přesvědčena, že si mě nevšiml, a když kamarádka odešla, zůstala jsem a pozorovala každý jeho pohyb. Dopil svoji kávu a elegantně odcházel...

Vtom mi servírka donesla cheesecake. Omluvila jsem se se slovy, že jsem si ho neobjednala, a ona řekla: „To je od toho pána, co právě odchází.“ Pošimralo mě v bříšku. Cheesecake jsem snědla a s krásným pocitem jsem opouštěla svůj oblíbený podnik. Při pohledu na protější chodník mi zaskočilo. Stál tam a usmíval se. Otevřel dveře u auta a pobídl mě, abych přistoupila. Šla jsem. Pozval mě ještě na sklenku vína. Překvapilo mě, že ani na chvíli nezaváhal o mém věku. Když se mě po 14 dnech každodenního randění zeptal, kolik mi je, odpověděla jsem bez váhání: „23.“ Věděla jsem, že bych to tenkrát pravdou pokazila. Bylo mu 38 a já si byla jistá, že by mě opustil, kdybych řekla pravdu.

A jak dlouho jsem vydržela lhát? Celých 8 měsíců! Všechno bylo skvělé do té doby, než jsem poznala svého nynějšího přítele. Přetočil se mi pohled na svět a já se doopravdy zamilovala. On byl jen o dva roky starší než já, ale věděla jsem, že je to ten pravý. V den mých osmnáctin, kdy jsem měla slavit své falešné 24. narozeniny s původním přítelem, jsem dorazila a řekla mu pravdu. Reagoval jedinou větou: „Teď už ti 18 ale je, tak můžeme být spolu.“ Odešla jsem za svým miláčkem a už jsem pár let opravdu šťastná. Mého bývalého občas potkám s nějakou dvacítkou a jen se tomu zasměju....

Milé dámy, přitlačte! Jaká byla největší lež, kterou jste kdy řekly? Prošla vám, nebo vás při jejím odhalení potkal pěkně tvrdý náraz? Přiznejte se námanonymně a bez okolkůna info@prozeny.cz. Tři z vás od nás získají 500 korun. A to za jednu lež stojí, ne?

Reklama

Načítám