Hlavní obsah

Libor Šula: Češky, jste krásné!

Foto: Prima TV

Libor Šula má cit pro ženskou krásuFoto: Prima TV

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televizní pořad Nahá jsi krásná na Primě se snaží ženám dokázat, že jsou krásné a že by si měly věřit. Vždyť kolem nás je tolik krásných žen a z tolika žen jde krásné vytvořit! Významnou postavou v této reality show je její moderátor Libor Šula, který se s ženami dostává do skutečně velmi těsného kontaktu a k podpoře jejich sebevědomí výrazně přispívá.

Článek

Zajímalo nás tedy, jak on vidí české ženy, a vypravili jsme se na natáčení pořadu se ho vyptat na pár otázek. A jednu věc vám řeknu rovnou - i v civilu je skutečně tak milý a sympatický, takže se nám s ním povídalo opravdu příjemně!

Každý nám tvrdí, že jsou české ženy tak krásné. Proč si tedy tak málo věří?

To je právě ten důvod! Vy jako české ženy hřešíte na to, že jste hezké, a proto se o sebe nestaráte. Ráno vstanete s tím, že vypadám celkem dobře, tak se odfláknu. Italka, Španělka nebo Francouzka tohle nikdy neudělá, protože tu krásu nemají od boha a fyziognomicky nejsou tolik hezké. Česká žena, a je jedno, jestli je tlustá, hubená, má velká prsa, malá prsa, je prostě hezká. Zkrátka hřešíte na to!

Myslíte si tedy, že třeba Italky jsou sebevědomější? Sám pocházíte z Itálie...

Ano, myslím, že jsou sebevědomější. Umějí se rozmazlovat. Ony nejsou jiné než ostatní ženy, ale mají vedle sebe chlapy, kteří jim to říkají od rána do večera. Dřív nebo později tomu i ta žena začne věřit, začne se tak cítit, takže ano, jsou sebevědomější.

Foto: Prima TV

Ke všem účastnicím má Libor kamarádský vztahFoto: Prima TV

Jak se na první pohled projevuje nesebevědomá žena, co vás na ní upoutá?

Pro mě jsou největší průšvih ženy, které sklápějí oči a dávají hlavu dolu - a je jich strašně moc! To je první dojem, kdy se pozná, že jsou nesebevědomé. Tam už vím, že něco nefunguje a to je průšvih!

Co by měla žena s malým sebevědomím učinit jako první krok?

Stačí, když se narovná, bude dýchat, zvedne bradu a řekne si, že prostě vypadá dobře!

Jak je těžké se s účastnicemi reality show dostat do kontaktu a sblížit? Pustí si vás pod kůži?

Těžké to není. Já nemám nikdy velký problém se nějak sblížit s lidmi. U některých to bylo těžší, u některých jednodušší, se všemi zůstáváme kamarády.

Foto: Jaromír Sedlák

Libor Šula s autorkou článkuFoto: Jaromír Sedlák

Žárlí na vás jejich partneři?

Žárlí a to je právě jeden z důvodů, proč to dělám. Ti chlapi si totiž musejí uvědomit, že mají vedle sebe úžasné holky a většinou si jich neváží!

A funguje to tak?

Funguje na sto procent!

Reklama

Související témata:

Načítám