Hlavní obsah

Lidl odstartoval výzvu pro blogery

Lidl Food Challenge je výzva pro blogery, kterou spustila společnost Lidl. Úkolem je vymyslet originální recept s použitím 3 zadaných ingrediencí. Výhrou je kuchařský kurz u Romana Pauluse.

Článek

Společnost Lidl se rozhodla oslovit kreativní české blogery a přichystala pro ně netradiční kuchařskou výzvu. Stačí vytvořit letní recept s použitím 3 povinných ingrediencí – sušenek Tastino, čokolády FinCaré a sezonního ovoce. Originální recept s fotografií pokrmu můžou blogeři zasílat až do 30. června.

„Často se nám blogeři na Facebooku chlubí, jaké skvělé produkty u nás koupili, a také vkládají fotky jídel, která z našich surovin vytvořili. Jsou to neuvěřitelně kreativní lidé. Jednu blogerskou výzvu jsme vyzkoušeli už v minulém roce, a protože výsledné recepty byly skvělé a na velmi profesionální úrovni, rozhodli jsme se výzvu zopakovat,“ popisuje Jitka Vrbová, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Zaslané recepty budou hodnotit osobnosti spojené s projektem Kuchyně Lidlu – šéfkuchaři Roman Paulus a Marcel Ihnačák a cukrářka Markéta Krajčovičová.

Výherce získá kuchařský kurz dle vlastního výběru v pražském hotelu Radisson Blu Alcron pod vedením michelinského kuchaře Romana Pauluse.

Více informací o Lidl Food Challenge: www.lidl.cz

Reklama

Související témata: