Hlavní obsah

Lino. Podlaha, která uspokojí nároky celé vaší rodiny

Dětské hry, vaši čtyřnozí mazlíčci, každodenní ruch v kuchyni, setkávání se s přáteli. Rodina je živý organismus a to s sebou nese i zvýšené nároky na podlahu, která se nezničí po pár letech rodinné zátěže. Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupnou podlahu pro vaše rodinné království, pak se poohlédněte po tradičním linu.

Článek

Jestli si myslíte, že lino do moderního interiéru už nepatří, jste na omylu. Obliba této podlahoviny totiž stále stoupá, a to především díky přijatelné ceně. V porovnání s ostatními typy podlah je totiž pořídíte za velice příznivou cenu. Na oplátku získáte dobrou a kvalitní podlahovou krytinu do celého bytu, která vydrží velice dlouho.

Širokou nabídku této tradiční podlahoviny nabízí český výrobce, společnost Fatra. Fatra LINO je vyvinuto tak, aby obstálo v náročných provozech, jako jsou školy či nemocnice, takže si můžete být jisti, že jej jen tak něco nezničí. Rodiče se tedy s dětmi mohou naplno oddávat svým hrám beze strachu, že podlahu poničí nebo ji polijí. Mezi velké přednosti podlah Fatra LINO totiž patří vysoká odolnost vůči opotřebení. Na druhé straně se můžete spolehnout na zdravotní nezávadnost podlahy.

Hospodyňky jistě ocení snadnou údržbu této podlahy – nemusí se bát, že se při častém vytírání podlahovina poškodí, jak tomu bývá například u dřevěných či laminátových podlah. Ke snadnému odstraňování běžných skvrn či nečistot si mohou dovolit použít běžně dostupné čisticí prostředky.

Fatra LINO – elegantní na pohled, s vynikajícími užitnými vlastnostmi uvnitř

Další výhodou vinylů oproti ostatním podlahovým krytinám je, že podlaha je příjemná na došlap a dobře tepelně izoluje. Samotná pokládka PVC podlahy je také velmi jednoduchá. Při pokládce můžete popustit uzdu své fantazii a zkombinovat jednotlivé dostupné vzory, a vytvořit tak zajímavý vzhled podlahy přesně podle svých představ. Děti jistě ve svém pokojíčku uvítají barevné kombinace linolea, které například vytvoříte z pastelových barev kolekce Dual.

Fatra LINO bude příjemně doplňovat i moderní interiér jakékoli další místnosti. Preferujete přírodní motivy dřeva? Nebo máte raději moderní šedou v imitacích kamene či neutrální béžovou? Kolekce Fatra LINO jsou inspirovány aktuálními trendy při zařizování interiérů a neustále se rozrůstají, takže výběr dezénů je opravdu široký.

K horkým novinkám patří dekory, které věrně imitují koberce – Novoflor Extra Comfort. Milovníky přírodních vzorů jistě zaujmou lina, která kopírují mramor či kámen. Tyto dekory najdete v kolekci Novoflor extra Grit.

Kolekce nových vzorů Fatra LINO – Novoflor extra Grit

Ke klasice a jedničce mezi zákazníky ale patří dřevěné vzory, proto nabídku těchto dezénů výrobci ještě rozšířili. Najdete je v kolekcích Novoflor extra Wood i Styl a jsou dobrou variantou pro všechny, kteří se chtějí obklopit dřevěnou podlahou, ale zároveň mají požadavky na odolný a snadno udržovatelný materiál.

Lino na podlahách českých domácností leží už více než 60 let, ale teprve nové trendy v jeho výrobě z něj dělají podlahovinu, která uspokojí i ty nejnáročnější členy vaší domácnosti.

Více informací a katalog kolekcí a vzorů najdete na internetových stránkách společnosti Fatra.cz.

Kolekce nových vzorů Fatra LINO – Novoflor extra Wood

Reklama

Načítám