Hlavní obsah

Lord of the Dance opět v Česku!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taneční představení Lord of the Dance slaví úspěchy po celém světě a chystá již neuvěřitelnou osmnáctou sezonu. Do České republiky se „Lordi“ pravidelně vracejí již deset let. A příští rok nebude výjimkou!

Článek

Od dubna 2003, kdy soubor dvakrát po sobě beznadějně vyprodal pražskou T-Mobile Arenu, u nás dosud představení zhlédlo přes 600 tisíc diváků.

V roce 2012 doznala show značných změn – nové kostýmy, choreografie, vylepšení scény, nová světla i LED projekce. Co se nezměnilo, je ale fantastický příběh dobra a zla v překrásné pohádkové scéně, precizní taneční výkony desítek tanečníků v sólových výstupech i nezaměnitelných tanečních formacích, které proslavily irský tanec po celém světě.

Show minulý rok získala nové kostýmy!

Turné po sportovních halách českých měst se uskuteční od 23. února do 1. března 2014. A kde přesně?

  • 23. 2. Brno Kajot Aréna
  • 4. 2. Ostrava ČEZ Arena
  • 26. 2. Liberec Tip Sport Arena
  • 27. 2. České Budějovice Budvar Arena
  • 28. 2. Karlovy Vary KV Arena
  • 1. 3. Praha O2 Arena

V souboru nechybí ani skvělé houslistky

Zatím nepotvrzené zprávy ze zahraničí tvrdí, že soubor se po skončení sezony 2014 do Evropy delší dobu nevrátí, protože bude mít dlouhodobé závazky v Asii.

Vstupenky lze zakoupit v předprodejních sítích Sazka ticket, Ticketportal, Ticketpro, Ticket Art a Ticketstream. Nebo kliknutím na tento odkaz!

Reklama

Související témata:

Načítám