Hlavní obsah

Luxusní značkové doplňky se 78% slevou!

Reklama

Originální kolekce špičkových tašek a kabelek proslulé značky Calvin Klein za mimořádně nízké ceny. Zajímavé a vkusné náušnice, náhrdelníky a brože od firmy Brillant in zlevněné na naprosté minimum.

Článek

To je aktuální letní nabídka slevového portálu, určená pouze vám. Nikdy nebylo snazší mít tak krásné a praktické doplňky.

Americká značka Calvin Klein je symbolem kvalitních, moderních, ale zároveň ne zcela běžně dostupných výrobků. Z průzkumů vyplývá, že naprostá většina mužů i žen se i přes relativně vyšší ceny k výrobkům ozdobeným nenápadnými iniciály CK opakovaně vrací. Důvodem je nadčasovost jejich návrhů a střihů, důraz na jednoduchost, univerzálnost, kvalitu materiálů i cit pro barevné kombinace.

Slevový portál Pepa.cz vám nyní nabízí možnost výběru z kolekce tašek Calvin Klein za bláznivě výhodných podmínek. Slevy se pohybují v rozmezí od 65 do 72 procent, což je něco opravdu unikátního. Kupříkladu mimořádně kvalitní a elegantní taška na notebook značky Calvin Klein, jejíž využitelnost je díky rozměrům, střihu i černé barvě prakticky neomezená, je běžně k mání za 4990 Kč. Na stránkách www.pepa.cz je v rámci aktuální nabídky k dispozici za neskutečných 1390 Kč. Při koupi špičkového produktu od celosvětově bezvýhradně přijímaného výrobce tak ušetříte více než tři a půl tisíce. Taková šance se nenabízí příliš často. A podobně je tomu i v případech dámských kabelek či unisex modelů tašek nejrůznějších střihů a decentních barev.

V sekci Móda a styl slevového portálu Pepa.cz nyní najdete také originální a nadčasové šperky od renomované společnosti Brillant in dočasně zlevněné o 78 procent. Netradiční černo-stříbrná brož ve tvaru mašle ozdobená perlou bezpečně rozjasní váš outfit stejně jako brože ve tvaru motýla či roztančené baletky. Na první pohled pak zaujmou také náušnice, a především vkusné náhrdelníky z ušlechtilých či drahých kovů. Nenechte si ujít tuto jedinečnou kolekci, celou nabídku si můžete prohlédnout zde.

Většina z prezentovaných šperků je vyrobena z ušlechtilé oceli či z rhodia, což je drahý, chemicky mimořádně stálý kov svítivě stříbrné barvy. Součástí šperků je i nejstarší známý minerál vyskytující se na Zemi, totiž zirkon. Velkou výhodou šperků je, že neobsahují alergenní nikl.

Reklama

Související témata:

Načítám