Hlavní obsah

Lůžkoviny XPOSE – kvalita a styl za dobré ceny

Foto: Violet Moon

rodinnebaleni.czFoto: Violet Moon

Povlečení je mnohdy považováno za pouhý doplněk ložnice. Je tomu ale naopak. Vhodně zvolený materiál významně ovlivňuje kvalitu spánku a motiv zase vzhled celé ložnice.

Článek

Důvodem k nákupu by také měl být vyvážený poměr cena–kvalita. To vše nabízí ložní prádlo XPOSE®. Pojďme se blíže seznámit s produkty této značky.

Foto: Violet Moon

Bavlněné povlečení na dvě lůžka ZinaFoto: Violet Moon

Bavlna na různé způsoby

Ne náhodou je bavlna nejoblíbenějším materiálem na trhu s lůžkovinami. Její vlastnosti ocení většina z nás. Tento materiál má vynikající termoregulační vlastnosti, a tak lze bavlněné povlečení používat v průběhu celého roku. Vhodné je hlavně pro děti, protože je prodyšné a dobře absorbuje tekutiny. Díky speciálním úpravám vznikají další materiály ložního prádla, jejichž základem je právě bavlna. Nejznámějším z nich je bezesporu krepové povlečení, jež se vyznačuje zvrásněným povrchem a snadnou údržbou, neboť nevyžaduje žehlení. Další oblíbenou variantou je flanelové povlečení, které je hřejivé, a proto se hodí pro zimní období.

Foto: Violet Moon

3D povlečení VánoceFoto: Violet Moon

Neodolatelné 3D vzory

Módní trendy v oblasti lůžkovin přejí 3D povlečení. Již podle názvu je zřejmé, že se jedná o trojrozměrné motivy, které opticky vystupují z látky. Výběr designů je opravdu široký a každý si v něm najde to svoje. Zvolit můžete motivy světových metropolí, květin, divokých zvířat i domácích mazlíčků či hvězdnou oblohu. 3D povlečení se vyrábí jak v bavlněné, tak i hřejivé syntetické verzi.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš Lýdie – šedáFoto: Violet Moon

Extrémně hřejivý mikroplyš

Patříte k věčným zmrzlíkům, kteří se během zimního období jen těžko zahřívají? Pak vám mikroplyšové povlečení udělá dobrou službu. Poměrně známý materiál tvoří jemné mikrovlákno s krátkými chloupky, díky kterým vytváří na lůžku teplo. Další jeho kladnou vlastností je poměrně snadná údržba. Rychle schne a nemusí se žehlit.

Značka XPOSE®

Ložní prádlo značky XPOSE® se vyznačuje nádhernými designy a dobrým zpracováním. Veškerá povlečení mají certifikát Oeko-Tex Standard, který zaručuje použití ekologických barev a moderních technologií. V bohatém sortimentu značky také najdete prostěradla, chrániče matrací, deky a další zajímavé produkty.

Načítám