Hlavní obsah

Má menší nádobíčko? 3 tipy, jak si užít sex na maximum

Foto: thinkstock

Jak si poradíte se skvělým chlapem s malým přirozením?Foto: thinkstock

Reklama

Muži velikost svých slabin řešit nepřestanou. Někdy jsou na přírodu naštvaní oprávněně, jindy se jen podceňují. Co ale dělat v případě, že mužovo nízké sebevědomí ohrožuje vztah? Takhle zvítězíte!

Článek

Na velikosti prý nezáleží, zní jedna verze stále se opakujícího dramatu o mužském přirození a jeho rozměrech. „Tohle říkají jen ti, kteří ho malého mají," oponují ženy. Ať už je to jakkoli, podle studie v časopise Journal of Sexual Medicine třetina z celkově tří stovek dotazovaných žen tvrdí, že mají radši muže s většími penisy, už jen proto, že je snazší dosažení vaginálního orgasmu.

Co to ale je „ten větší“? Prý nadprůměr. Při pohledu na jeho poklopec se vám o něčem takovém může jen zdát? A víte, že velikost lze trochu přelstít? Vždyť není důvod opouštět skvělého chlapa jen proto, že může nakupovat slipy v chlapecké konfekci! Odborníci říkají, že mezi tajné zbraně „malých milenců“ patří předehra, rozmanitost a zapálení. Tady je návod, jak mu tuhle myšlenku vtlouct do hlavy.

1. Zbrzděte ho

Sexuoložka Yvonne K. Fulbright z New Yorku zastává názor, že penis není to, co ženy udržuje v posteli. Podle ní je to hlavně vášeň a probuzení ženských smyslů, a to si o velikosti můžete myslet svoje. Proto se nechte masírovat, opečovávat, líbat, hýčkat… Muž bude rád, že svoji milenku umí vzrušit a jeho mužnost zůstane zachována. (A v neposlední řadě úcta i respekt.)

Paul Joannides, odborník na sexuální výchovu americké mládeže, to ve své knize Sex je umět, chtít a vědět, popsal podobně: „I kdyby se muž tam dole blížil spíš malíčku než telegrafnímu sloupu, měl by se naučit poskytovat své milované nádhernou masáž zad nebo chodidel nebo se pokusit dosáhnout vyššího stupně dokonalosti v jemných technikách sexuálního uspokojování pomocí úst a jazyka." Amen.

Foto: thinkstock

Zkuste najít dostatek bezvadných alternativních hrátekFoto: thinkstock

Tip pro vás: Gestem ruky zbrzděte tu jeho. I beze slov můžete naznačit, kde a jak se vás má dotýkat. Opakujte, dokud to nepochopí. Získáte oba.

2. Správně se natočte

„Nejcitlivější část vaginy se nalézá na prvních centimetrech za poševním ústím v horní klenbě, tedy mezi devátou a třetí hodinou pomyslného ciferníku,“ popisuje Joannides s tím, že je nutné vybírat si takové polohy, které intenzivněji stimulují ty partie, z nichž žena čerpá největší potěšení. Inspirovat se můžete tady.

Tip pro vás: Roztahujte nohy a pokrčte je v kolenou. Docílíte hlubšího proniknutí. Je to pořád hra na „jehlu ve stodole“? Malý penis se dá vždycky něčím „nastavit“ a prodloužit. Seznam některých vychytávek najdete v tomto článku.

Ovšem pozor! Emily Yoffe, sloupkařka časopisu Slater, která pravidelně radí čtenářům v sexuálních otázkách, varuje. „I když je to zábavné a zdravé, požádáním o malou plastovou věc na vylepšení dáváte najevo to, co muži tuší hluboko uvnitř: že nejsou dost dobří. Co musíte udělat, je najít způsob, jak to navrhnout.“ Takže hlavně s citem!

Foto: thinkstock

Hlavně mu neříkejte, že ho má velkého, prokoukne vás!Foto: thinkstock

3. Radujte se tam vzadu

Další pozitivní věc na malém nezbedovi? Anální sex vám půjde jako po másle! Emily Yoffe říká, že z malého penisu budete sotva cítit bolest jako z toho velkého. Svatá pravda! Můžete si rozšířit obzory!

Tip pro vás: Nikdy mu neříkejte, že ho má malého. On to ví, vy to popírejte. Ještě horší je, když mu oznámíte, že ho má velkého. Bude vědět, že lžete, takže ztratíte jeho důvěru. Mlžte do poslední chvíle!

A co s malým párátkem děláte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám