Hlavní obsah

7 tipů, jak si užít s malým penisem

Foto: Thinkstock

Zapomeňte na velikost, důležitá je polohaFoto: Thinkstock

Reklama

I s malým „kašpárkem“ se dá dělat velké divadlo, říkají jedni. Tuhle lež si vymysleli muži, aby omluvili své nedostatky, namítají druzí. Ať je to jak chce, penis menšího vzezření má přeci jen šanci u své vyvolené zabodovat. Jak? Výběrem správných poloh!

Článek

Lačně se na něj díváte, sundaváte mu kalhoty a zvědavým okem nahlížíte, co pro vás pod nimi má. Že „to“ skoro nevidíte? Má svůj klenot menší, než jste čekala? Nevadí! Během milování se společně soustřeďte na takové polohy, ve kterých bude průnik penisu do vašeho klína co nejhlubší. Jaké to jsou?

1. Milostná výhybka

Žena se rukou opře o stěnu (nebo nějakou stabilní část nábytku), vytočí bok vzhůru tak, aby ji partner mohl jednu nohu uchopit za stehno a zespoda do ní vniknout. Jelikož se o pohyby stará muž, žena mezitím může využít volné ruky ke stimulaci svého klitorisu či prsou. Poloha je vhodná i pro anální sex.

2. Slastné podmanění

Žena si stoupne čelem ke stolu nebo ještě lépe – nočnímu stolku se zrcadlem, aby na svého milého dobře viděla. Jednu nohu zvedne a opře si ji o zmíněný nábytek. Muž do ní zezadu zasune penis, přičemž se přidržuje za vyšpulený zadeček své partnerky. Volnou rukou dráždí ňadra, pokud se žena mírně nadzvedne, nebo klitoris. K orgasmu je tímto stylem mnohem blíž! Průnik penisu je větší, navíc prožitek umocňuje pohled do zrcadla a celková chlípnost, syrovost této polohy, při které si muž ženu podmaňuje. I tato poloha je vhodná pro „řecký“ neboli anální sex.

3. Na vrcholu blaha

Muž si klekne a opírá se o paty. K sobě si přitáhne partnerku ležící na zádech, která se zadečkem přitiskne k jeho penisu, zvedne nohy a opře si je o jeho ramena. Podle potřeby si ji muž nadzvedne buď rukama, nebo polštářem (nadzvednutá pánev je pro průnik menšího pánského přirození jako dělaná). Milenec vsune pyj dovnitř a pohybuje boky krouživě nebo klasicky souloží naučenými pohyby „dovnitř a ven“.

4. Pevný stisk

Žena se položí na záda a pokrčená kolena přiloží na svůj hrudník. Muž do ní vnikne stylem, jako by napodoboval klik. Jako při předchozí poloze je možné ženinu pánev vypodložit polštářem, aby průnik pyje byl co možná nejhlubší. Bonusem této pozice je i stisk pochvy okolo penisu, a to díky poloze semknutých nohou. Určitě takhle „nevyklouzne“ ani ten nejmenší pyj!

5. Jízda královen

6. Nenasytná jeskyně

Pro takzvané fajnšmekry a sexuální labužníky, kteří rádi experimentují, se vyloženě nabízí poloha hlavou dolů. Žena si schová hlavu mezi své pokrčené ruce a kolena vyšvihne na stabilní židli. Následně vyšpulí svůj zadeček tak, aby do ní mohl partner zasunout penis. Tomu se to podaří, když si obkročmo stoupne za milenku. Žena stiskem svých stehen k sobě umožní silnější tření penisu. Jelikož má hlavu dolů, dochází k překrvení hlavy čili intenzivnějšímu orgasmu.

7. Vášnivý úhel

Žena si klekne na všechny čtyři a poté si udělá pohodlí pokrčením rukou a vystrčením zadečku směrem k partnerovi. Muž k ní zezadu přistoupí a vnikne mezi její roztažené nohy. Rukou se přidržuje zadečku nebo ho dráždí – třeba i vibrátorem. Díky jistému úhlu penisu dochází k hlubokému vniknutí, což je žádoucí právě u párů, u nichž není muž od přírody vybaven velkými rozměry svého přirození.

Pokud si i tak myslíte, že vaše pohlavní orgány nedosahují té správné souhry, podívejte se na náš článek zde!

A co vy? Jaký máte fígl na „prodloužení“ partnerova penisu ke své spokojenosti? Nebo si snad myslíte, že malý kašpárek zůstane malým kašpárkem za každých okolností?

Reklama

Související témata:

Načítám