Hlavní obsah

Máj, roušky a lásky čas… Líbala jste se letos pod třešní?

Foto: Naturamed

OmegaMarine Forte+Foto: Naturamed

Ty z nás, jež jsou milovnice českých tradic a nenechaly přeprat své emoce valentýnským poselstvím, mají před sebou ne jeden den lásky, ale úplně celý měsíc. Přece se nenecháme ošidit!

Článek

Nová realita. Slovní spojení, které už asi brzy budeme všechny proklínat, protože se bude rojit čím dál častěji jako argument na dotazy, proč nejde to či ono. Jaká ale bude realita nového „novověku“? V tuto chvíli můžeme jen tušit. Bylo by hezké, kdyby už pomalu utichla a vymizela pandemická nálada jevící mnohdy náznaky davové hysterie.

Přírodo, ty moudrá květeno!

Ještě nikdy jsme se v novodobé historii nesetkaly s tak silnou a přirozeně vycházející touhou našeho nitra vyrazit ven! Vidět trávu, všemi barvami křičící květy na stromech, co vykvetou tak rychle, jako když puká popcorn, nic z toho nemělo v minulosti naši větší pozornost.

Jak jste zvládly letošní líbání pod rozkvetlou třešní? A jak vypadá vaše pusa s partnerem či manželem na veřejnosti? Líbáte se? Nebo si dáváte pusu jen přes roušku? A poznává vás vůbec váš partner, když to neumí ani váš telefon?

Plodnost a krása  

Ano, my všechny chceme být krásné a skutečně si přejeme, aby nám to vydrželo celý rok. Proto věříme na staletími ověřený zázrak zvaný „líbání pod rozkvetlou třešní“. Která zůstaneme nepolíbená, uschneme. A i když to znamená třeba úplně nepatrnou další vrásku na čele, kterou nám nepřinesl stres z práce, dětí, přítele či manžela, je to nepříjemné a pohled do zrcadla je pak neúprosný. Pokud chceme se samotnou krásou něco udělat i mimo kouzelný polibek s rouškou zplihle visící za uchem, je namístě vyzkoušet ověřené triky s pitným režimem, stravou, vyhýbáním se stresu, pohybem apod. Něco dalšího?

Foto: Naturamed

OmegaMarine Forte+Foto: Naturamed

Zdraví z Norska

Krása je dar, který nám, přiznejme si, nebyl dán na celý život a jakékoliv oddálení dotyku neúprosného věku je pro nás spasením. A tak 150 let stará tradice omega-3, která si získala naši pozornost vlastně až v nedávné době, je tím, co nám může pomoci nejen s krásou a vitalitou naší pokožky, ale i se zlepšením zraku a třeba i bystřejším a lépe pracujícím mozkem. Ten tak méně často zapomíná. Ale omega-3 bohatě obsažené v nejprodávanějším přípravku v ČR – OmegaMarine Forte+ jsou tu především i pro udržení zdravého srdce.

Vyzkoušejte zdarma

Vyzkoušejte zdarma kousek zdravé přírody z Norska, kde za nejvyšších hygienických norem zpracovávají to nejcennější z lososů a dalších mastných ryb – omega-3. Rády se o tento produkt s vámi podělíme. A protože svému produktu věříme a víme, že vy budete také, nabízíme vám jej na vyzkoušení zadarmo – jen za uhrazení poštovného 49 Kč. Užijte si svoji krásu a dělejte vše proto, abyste se v první řadě líbily samy sobě. Krása jde v první řadě z nitra…

Foto: Naturamed

OmegaMarine Forte+Foto: Naturamed

Reklama

Načítám