Hlavní obsah

Najít nezadanou partnerku? To je fuška!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Už mě nebaví být sámFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

V příbězích, které nám píšete, si často postesknete, že najít toho pravého není vůbec snadné. Ale lehké to nemají ani pánové. Přečtěte si zpověď našeho čtenáře Tomáše!

Článek

Uplynula již spousta vody od mého posledního vážného vztahu. Mimo jiné jsem také změnil své působiště a přestěhoval se do většího města, nabízejícího větší možnosti. Je mi 27 let a už mě nebaví sám chodit do přírody nebo navštěvovat výstavy. Chybí mi milá společnost, se kterou bych rád zašel do divadla, kina...

Takže co s tím? Sedět s rukama v klíně mi nikdy nebylo vlastní, obzvláště pokud opravdu o něco jde. Všiml jsem si jedné slečny, která jezdila spojem pravidelně spolu se mnou. Trošku jsem dopomohl náhodě a oslovil ji. Celou cestu jsme si povídali o všem možném. Po pár takovýchto setkání mi naznačila, že již přítele má. Změnil jsem spoj a že tedy zkusím štěstí znovu. To by v tom musel být čert, abych nepotkal žádnou nezadanou slečnu.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Někdy je to jen otázka štěstí...Foto: samphoto.cz/jiunlimited

V MHD neztrácejte čas...

Nakonec v tom asi opravdu čert byl. Vzdal jsem se naděje na seznámení v MHD. Když se člověk kolem sebe trochu porozhlédne, uvidí typický obrázek spolucestujících se sluchátky na uších, kteří evidentně nechtějí být rušeni. Jiní si krátí čas zuřivým mačkáním tlačítek svých mobilních telefonů.

Dalším zajímavým místem pro seznámení může být park. Spousta laviček a při pěkném počasí i spousta lidí, kteří vyrazili do parku třeba za stejným účelem. Bohužel ne každá slečna nebo žena sedící sama na lavičce je nezadaná, což jsem samozřejmě záhy zjistil na vlastní kůži. Na vedlejší lavičku se posadila dívka, tak jsem se chopil příležitosti. Slušně jsem se zeptal, zda by jí nevadila menší společenská konverzace. Že prý ne, ale moc dlouho tu nezůstane, protože má v parku schůzku se svým přítelem. Což se nakonec potvrdilo, takže mi nezbylo nic jiného než vyklidit pole působnosti.

Vulgární slovník mě překvapil

Co bary nebo diskotéky? Není to sice zrovna prostředí, kde bych se cítil jako ryba ve vodě, ale přesto jsem na diskotéku zašel. Nějakou dobu jsem se rozkoukával u baru a občas se podíval na parket. Bohužel nebo bohudík jsem nenašel žádnou pro mě zajímavou slečnu. Na dnešní dobu mám asi poměrně vysoké nároky - musí být nekuřačka. Na diskotéce se pohybovala spousta lidí, kteří zřejmě ve svém slovníku nemají jiná slova než synonyma k lidským pohlavním orgánům. Překvapilo mě, že i dívky jsou ve své mluvě neméně vulgární jako kluci, leckdy je v tom snad i předčí.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

I osaměle sedící dívky jsou už zadanéFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Internetové seznamování v praxi

Také jsem se rozhodl vyzkoušet seznámení tam, kde se nabídka střetává s poptávkou, nebo by aspoň měla - internetovou seznamku. Vybral jsem si inzerát, sepsal odpověď a čekal. Uplynul týden a nic se nedělo. Uběhl druhý a opět nic. Vybral jsem si tedy jiný inzerát, který mi padl do oka. Situace se opakovala. Teprve po reakci na čtvrtý se mi dostalo odpovědi. Pisatelka, aspoň podle zpráv, byla zajímavá. Brzy dokonce sama od sebe navrhla, že se sejdeme.

Rande ,,naslepo"

Takže moje historicky první rande ,,naslepo" bylo téměř na spadnutí. Navrhl jsem místo, kdy a kde se sejdeme. Zašli jsme na čokoládu, porozprávěli a rozešli se s tím, že se znovu sejdeme. Což se taky stalo, a ne jednou. Nakonec jsem zjistil, že si inzerát podala proto, aby našla nové kamarády. Nevadí, najít nové známé také není k zahození.

Dnes musí mít člověk velikou dávku štěstí a natrefit na někoho slušného a nezadaného. Asi se nalézám ve věku, kdy většina slečen již partnera má.

Reklama

Načítám