Hlavní obsah

Malý vzrůstem, ale velký srdcem

Foto: Thinkstock

Až menší muž byl to pravé pro životFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouháni nestojí za nic, malí muži se snaží víc, to tvrdí naše další čtenářka, která neměla štěstí na skvělé vysoké muže. Zato jeden malý šikovný jí učaroval. Máte podobnou zkušenost? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Dobrý den, milé ženy a taky milí malí muži, poznala jsem v životě malé i velké pány. Musím říct, že být malým neznamená být méněcenným mužem. Měřím 173 cm, takže si troufám tvrdit, že nejsem žádná „Eiffelovka". Přesto, jak říkám, do mého života zasáhli i chlapíci menšího vzrůstu, než jsem já.

Vdávala jsem se ještě jako neplnoletá, zato už těhotná a vzala jsem si vysokého, urostlého muže. Mohla jsem si vedle něho připadat jako malá princezna. Ale bylo to jinak. Na první pohled stydlínek, který neumí do pěti napočítat, a nekňuba bez vlastního názoru. Celý život flegmatik, lenoch, domácí alkoholik, násilník, nespolečenský. Žádné štěstí jsem neudělala.

Ukradl mi 21 let života, ale nezatrpkla jsem. Jsem šťastná, že jsem v sobě našla tu sílu se mu vzepřít a odejít. Když jsem se dostala z nejhoršího, začala jsem procházet seznamky. Bylo to systémem pokus - omyl. Poznala jsem dva veliké a krásné chlapy. Jednomu se zdálo, že bydlím daleko, tak si našel kamarádku blíž.

Další velký muž, Josef, věděl, co chce docela jasně - nezávazný sex. Proto když mu ho poskytla vdaná kamarádka, neváhal...

A pak jsem poznala Muže. Gentlemana, který mi nosí kytky. Chlapa, kterému stačí jen naznačit, co bych ráda. Který dopřeje rozkoš v sexu napřed mně. Kterému není zatěžko pro mě přijet nebo mě odvézt zpátky, kam potřebuji. Člověka, který si mě váží a to je pro mě to nejdůležitější. Není ženatý a chce vztah pro život. Chápe, že děti a partner jsou sice ve stejném srdíčku, ale každý tam má svoje místo. A to, že když si obuju boty na podpatku, tak jsem vyšší než on, to opravdu neřešíme...

Myslíte si, že malí muži jsou lepší a starostlivější než velcí? Máte s nimi nějakou zkušenost? Nevadí vám, když v podpatcích převyšujete přítelovu hlavu a okolí si na vás ukazuje prstem? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám