Hlavní obsah

Máma, dcera a jeden muž v posteli!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Cítila jsem ponížení a selháníFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Mít s dcerou stejného milence? Život píše všelijaké příběhy. Přečtěte si zpověď naší čtenářky Hany, která si po rozvodu našla o čtyři roky mladšího a atraktivního muže...

Článek

Pár schůzek, milých slov a pozorností. Měsíc za měsícem ubíhal, slovo dalo slovo a nastěhoval se ke mně do bytu, který obývala ještě moje šestnáctiletá dcera. Na přítomnost muže ve společném bytě se netvářila nadšeně, ale den ode dne se její vztah k „vetřelci" zlepšoval. Já se dál věnovala podnikání, obchod mě vnitřně naplňoval uspokojením, byl to pro mě hlavní hnací motor života. Že se živnostníkovi daří, potěší každého podnikatele.

Nebyla jsem doma

Domů jsem chodila čím dál později, ale věděla jsem, že po stránce úklidu a zabezpečování chodu domácnosti se můžu spolehnout na svého úžasného partnera. Věnoval se i Pavlínce, chodil s ní sportovat, na brusle, do kina. Neměla jsem si na co stěžovat a hlavně by mě nikdy nenapadlo, co se může dít za zavřenými dveřmi, když jsem byla v obchodě.

Jednoho krásného víkendu jsem si řekla, že si po dlouhé době udělám odpočinkový den a večer, pustím si nějaký film, otevřu lahvinku vína a budu relaxovat. Ti dva se zase někde venku věnovali svým koníčkům, měla jsem ideální podmínky pro klid. Pročítala jsem si videokartotéku, ale nějak mě nic nezaujalo. Pavlínka si často brala nějaké filmy k sobě do pokoje, šla jsem se tedy k ní podívat, zda tam nemá něco zajímavého.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Své dceři prý nedávám prostor k žitíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Dcera mě zradila

Na stolku měla kazetu bez popisu, vzala jsem ji a vsunula do videa. S obrazem naskočil i zvuk. Zrychlené dýchání při sexu! Proboha, na co se to moje dítě kouká? Zalapala jsem po dechu, na obrazovce evidentně běželo porno! Zadívala jsem se o trochu pozorněji, protože údajní herci mi byli nějak povědomí. Hlavní aktérkou byla moje dcera s mým partnerem, který ji akorát obšťastňoval zezadu... Co jsem cítila?

Ponížení a selhání. Beznaděj. Utrpěla jsem šok z chování vlastní dcery, šok ze zrady přítele, bezmoc se nedala ani vyjádřit. Karla jsem vyhodila, dcera se mnou bydlí dál, jednou je to moje dítě, to se popřít nedá. Na ulici ji vyhodit nemůžu, a ani nechci. O tom, co bylo, se nebavíme. Děláme, že se to nikdy nestalo. Asi nikdy nedojde aspoň na omluvu z jedné nebo druhé strany. Stejně by nic nespravila.

Svedla jsem Karla

Dozvěděla jsem se, že jejich sexuální vztah trval přes půl roku, a já hloupá jsem si ničeho nevšimla! Kazetu jsem zničila, ještě teď mi ale v uších zní slova Pavlínky, když na svoji obhajobu říká: Ale, mami, nebyla jsi doma, mě bavilo Karla svádět, jednou by k tomu stejně došlo." Já se teď bojím někoho si najít a přivést domů. Nespíš už to ve mně zůstane, i když se dřív nebo později Pavlínka odstěhuje. Prý jí nedávám prostor k žití.

Reklama

Související témata:

Načítám