Hlavní obsah

Mami, nudím se! To v Šiklandu neuslyšíte

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kam vyrazit na letní dovolenou, aby se děti bavily, manžel se nenudil, vy si trochu odpočinula a zároveň aby to rodinu nezruinovalo? Co tento rok vyměnit moře za dovolenou v Česku?

Článek

Léto se pomalu blíží a najít adekvátní řešení volného času dětem, které nespustí oči z počítačů a tabletů, nepochybně není jednoduché, ale kdo to rozhodně umí a nabídne ještě mnohem více je Šikland. Tento komplex zábavních areálů leží v krásné přírodě Vysočiny uprostřed ČR jen 20 min. od dálnice D1 a přináší po celé léto skvělou zábavu a dobrodružství nejen pro výlety, ale i dovolené.

Největší z areálů, Šiklův mlýnu Zvole nad Pernštejnem, již není pouhé westernové městečko, naleznete zde i aquapark s divokou řekou, mnoho zábavných atrakcí, zoopark, restaurace a stylové obchůdky. Zvláště tatínkové ocení čtyřkolky, jízdy v bojovém vozidle nebo paintball.

Program, který pobaví

Zábavný program přináší chvíle úniku z reality, splnění snu a naprosté pohody. V červenci a v srpnu v Šiklově mlýně zhlédnete denně mimo pondělí jedinečný program. Od 10.00 do 18.00 hodin jsou připravené taneční ukázky, westernová show a několik divadelních představení. Nespoutané přestřelky, ohromující výbuchy, úžasná zvířata, temperamentní koně a skvělí herci slibují ojedinělý zážitek, který je sestaven tak, aby se bavili děti i dospělí.

Každý čtvrtek nechybí Noční ohňová shows pyrotechnickými efekty a kaskadéry na koních anebo jízdy ve strašidelném vláčku. To vše již v ceně vstupného. Nejen děti však ocení více než dvacet zábavných atrakcí, např. jízdu na koni, rýžování zlata a lukostřelbu, které zaplatí šikláky nakoupenými v bance v městečku. Každou sobotu se můžete vydat na mimořádné akce, například na Velkou noční ohňovou show nebo Aeroshow.

Jedinečný programem v Česku pro všechny generace. Divadelní představení, přestřelky a desítky zábavných atrakcí

Ubytování v areálu

Že to za jeden den nemůžete stihnout, nevadí. Šikland nabízí ubytování různých cenových relací, od nového čtyřhvězdičkového hotelového resortu Šikland – útulné kompletně vybavené srubové apartmány, mobilní domy,anebo si můžete vyzkoušet originální indiánské teepee. V areálu se nacházejí i prostory pro kempováníve vlastních stanech nebo karavanech s novým zázemím pro kempaře. Týdenní dovolená ve vlastním stanu a s polopenzí pro čtyřčlennou rodinu tak vyjde již na 5940 Kč včetně denního zábavného programu.

Ubytování všech cenových relací od čtyřhvězdičkové residence, přes komfortní sruby až po klasický kemp se zázemím

Balíčky aktivit

Abyste se u nás ani na chvilku nenudili, připravili jsme pro vás cenově výhodné pobytové balíčky zábavy s aktivitami na každý den. Vyzkoušíte např. lasování, lukostřelbu a rýžování zlata nebo si zapůjčíte dobové kostýmy.

Děti si zařádí na atrakcích, tatínkové zažijí adrenalin na offroadové dráze a maminky si odpočinou v aquaparku

Věřte, než se nadějete, bude zde váš pobyt u konce, a vy už se budete těšit na příště. Snadná dostupnost, příjemné ceny, osobní přístup při objednávání pobytů, a hlavně spokojení klienti, to je Šikland.

Autor: Lenka Zvěřinová

Reklama

Související témata:

Načítám