Hlavní obsah

Maminky, umíte odpočívat? Pauza volá…

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá máma chce, aby byly její děti spokojené. Kolotoč povinností ale mnohdy zapříčiní, že vám už na sebe nezbývá čas. Řešení? Vyšlete partnera s dětmi na výlet a dopřejte si zasloužený odpočinek.

Článek

Ne nadarmo se říká, že spokojenou rodinu dělá spokojená maminka. Méně stresu v každodenním životě úzce souvisí s pohodou v rodinném kruhu.

Takže, milé maminky, opusťte zažité konvence a nechte tatínky, ať se na pár dní postarají o nejmenší. Vyšlete je na otcovský víkend. Spoustu zajímavých tipů, kam mohou s dětmi vyrazit, najdete na www.vyletyzlate.cz. Vy naopak můžete odpočívat typicky ženským způsobem. Navštivte wellness, přečtěte si oblíbenou knihu nebo si dopřejte malý „butikový“ výlet s dobrou kamarádkou.

Úkoly pro mámy jsou nekonečné. Na to, aby žena mohla šířit pozitivní emoce, musí vycházet pozitivní nálada přímo z ní. Máme pro vás užitečnou radu: Maminky, nebojte se delegovat část svých povinností na partnery. Zabalte oblečení, oblíbené hračky i nějakou dobrotu a vyšlete část své rodiny na dobrodružnou expedici.

Zlatých odměn není nikdy dost

Děti jsou s partnerem na výletě a vy jste si naplánovala masáž, manikúru nebo nakupování se svou kamarádkou? Odměňování klidně můžete začít – dopřejte si Zlaté Kolečka nebo Zlaté Sušenky. Dejte si nohy nahoru, připravte si oblíbený čaj nebo kávu a naservírujte si kousek zlaté pohody.

Více tipů pro maminky, jak strávit volný čas, když jsou děti na výletě s tatínky, naleznete na www.vyletyzlate.cz.

Zlaté Kolečka pocukrovaná 168 g

Doporučená cena: 29,90 Kč

Zlaté Kolečka s kokosem 168 g

Doporučená cena: 29,90 Kč

Zlaté Sušenky kakaové s medem 180 g

Doporučená cena: 29,90 Kč

Zlaté Sušenky s medem a citronovou příchutí 180 g

Doporučená cena: 29,90 Kč

Reklama

Související témata:

Načítám