Hlavní obsah

Mandlový, rýžový a lískooříškový požitek

Reklama

Rozmazlete svoje chuťové pohárky mandlovým, rýžovým nebo lískooříškovým nápojem. Nové Alpro nápoje nejsou určeny pouze vyznavačům zdravého životního stylu, ale všem!

Článek

Nové Alpro nápoje jsou určeny všem, kteří by rádi zpestřili svůj jídelníček a doplnili ho o lahodnou pochoutku. Neobsahují laktózu, mléčné bílkoviny ani lepek. Všechny nápoje jsou obohaceny o vápník a vitaminy, mají nízký podíl nasycených tuků a neobsahují umělá dochucovadla, barviva ani sladidla. Představují významnou složku různorodé a vyvážené stravy, která je pro nás všechny velmi důležitá.

Mandlový nápoj: Jedinečná lehká chuť mandlí

Mandlový nápoj Alpro se vyrábí z plodů nejlepších středomořských mandloní. Ocení ho lidé, kteří si udržují štíhlou linii, protože ze všech rostlinných nápojů Alpro obsahuje nejnižší počet kalorií na porci (48 kcal v jedné sklenici nápoje – 200 ml). Je obohacen o vitamin E, který je důležitým antioxidantem. Litrové balení mandlového nápoje Alpro je k dostání v sítích prodejen Tesco, Interspar a Makro. 250ml variantu nápoje pořídíte v DM drogeriích.

Mandlový nápoj

Rýžový nápoj: Sladký, jemný a krémový

Rýžový nápoj Alpro je stoprocentně přírodní nemléčný nápoj, který se vyrábí z nejkvalitnější hnědé rýže. Nápoj je sladký, krémový a jemný. Oblíbí si ho všichni, kterým chutná mléčná rýže. Obsahuje vitamin D, který podporuje správnou funkci imunitního systému. Litrové balení je k dostání v sítích prodejen Tesco, Interspar a Makro.

Rýžový nápoj

Lískooříškový nápoj: Vydatná a chutná svačinka

Pro milovníky oříšků je připraven lískooříškový nápoj se sytou chutí a jemnou, krémovou konzistencí. Vyrábí se z nejkvalitnějších neporušených ořechů. Je skvělým řešením pro vydatnou svačinku. Alpro lískooříškový nápoj nejen skvěle uhasí žízeň, ale také uspokojí touhu po něčem dobrém. Navíc je v něm obsažen vitamin B12, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. 250ml balení lze koupit v DM drogeriích.

Lískooříškový nápoj

Chcete se dozvědět více? Podívejte se na stránky www.alpro.com/cz nebo navštivte facebookovou stránku www.facebook.com/alpro.

Reklama

Související témata:

Načítám