Hlavní obsah

Máte horko v domě? Problémem je střecha!

V letních horkých dnech se nedá spát. I přes den je v domě velké vedro. A nenaděláte s tím nic.

Článek

Nepomáhají ani otevřená okna dokořán a stále máte pocit, jako by bylo zapnuté topení. A nejste daleko od pravdy. Do místností opravdu sálá teplo, a to ze střechy. Střechy se v letních měsících rozpalují do opravdu vysokých teplot až 80 stupňů. Přes den se díky slunečnímu záření zahřejí a ve volné ploše pod střešní krytinou se tvoří stále vyšší teplota. Teplota z rozpálených střech proudí po celý den dovnitř domu.

Známe elegantní řešení – zaizolovat střechu

Zkuste ověřenou kvalitu – MAGMARELAX®. Zateplení stropu je nejrychlejší, nejefektivnější a hlavně nejlevnější řešení zateplení, které ušetří ročně až 30 % vašich nákladů. Rozdíl teplot ve vašich místnostech ucítíte hned po zateplení stropu. Samotná izolace trvá zhruba 3 hodiny, probíhá bez hluku a bez nepořádku. Před dům přijede izolační vůz, který dopraví izolaci hadicí přímo do izolovaného prostoru.

Automobil, ze kterého je poháněna izolace Magmarelax do domu

Izolaci je vhodné použít na starší domy nebo novostavby se sedlovou, pultovou nebo rovnou střechou, do prostorů mezi střešní krytinou a sádrokartonovou konstrukcí a na dřevostavby s dutými prostory.

Není-li dutina v podlaze stropu k dispozici nebo je příliš nízká, nafouká se izolace přímo na podlahu půdy, stačí vrstva o síle 30 centimetrů, která již dobře izoluje. Půda však není jinak využitelná.

Izolování dutého stropu

Pokud chceme tyto půdní prostory dále využívat, lze vytvořit novou podlahu na půdě. Rozšíří se tak obytný prostor, čímž se významně zhodnotí dům. Podlaha je smontována jako konstrukce z OSB desek přímo na půdě. Povrch takto vytvořené podlahy je dokonale rovný a hladký.

Minerální izolace MAGMARELAX se aplikuje zafoukáním přímo do dutin konstrukce nové podlahy.

Pracovníci IP Polná ukazují konečnou výšku izolace zákazníkovi

Komfort bydlení oceníte v zimě i v létě 

Jak už víte, v létě zamezí systém MAGMARELAX pronikání tepla z rozpálených střech dovnitř domu. V zimě však přijde ke slovu jiný efekt. Teplý vzduch ve vytápěných místnostech je lehčí a stoupá vzhůru. Foukaná minerální izolace MAGMARELAX® zabrání tomuto úniku a ušetří ročně i desítky tisíc.

Vyřešte to ještě dnes

Neváhejte a vyplňte nezávazný poptávkový formulář a během několika dnů očekávejte odborného poradce. Projde s vámi dům, zdarma zhodnotí stav izolace a navrhne optimální řešení. Samotnou realizaci můžete očekávat do 14 dnů, bez hluku a nepořádku již za pár hodin!

Reklama

Načítám