Hlavní obsah

Máte milence? Špatně jste se vdala!

Foto: shutterstock.com

Sex není podstatný, ale je důležitýFoto: shutterstock.com

Reklama

Mít, či nemít milence? Myslíte si, že je to trend současné doby, nebo patříte k zastánkyním čistého vztahu, i když to ne zrovna vždycky klape? Marie říká, že uchýlíte-li se k mileneckému vztahu, je to vaše chyba, jelikož jste se špatně vdala. Souhlasíte s ní? Pište nám na nové Téma týdne: Mám milence, no a? na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Nikdy by mě nenapadlo, že někdy budu reagovat na cokoliv v internetu. Je mi 58 let, jsem tři měsíce znovu vdaná po 34letém manželství. Ano, ženy odpouštějí více a jsou ochotné se i s ledasčím smířit. Domnívám se, že je to tak i dobře. Úkolem přece je (a to v každé době) vychovat a připravit děti do života. Tam, kde nejsou, je to ale stejné.

Nesouhlasím s tím, že vztah se po čase změní v nudu. Pokud ano, můžete si za to samy. Nikde není napsáno, že se nemůžete bavit po svém. Do svých 47 let jsem neměla jiného muže než manžela. Až po zjištění, že se zamiloval do mé kolegyně, která je o 28 let mladší než on, jsem se rozhodla z manželství odejít. Do dneška se stýkáme, není problém ani mezi našimi třemi dnes už dospělými dětmi a jeho malou tříletou dcerkou.

Než jsem si našla nového muže do života, prošla jsem nejednou postelí. Sex je důležitý, ale ne podstatný. Byl mezi nimi i ženatý. Fajn kluk, ale taky se neuměl rozhodnout, a přestože jsem dodržovala podmínky a jeho paní o vztahu celé tři roky nevěděla, necítila jsem se dobře. Přesto, že jsem ho měla pro radost a nemusela jsem mu prát, žehlit ani vařit. Ti, kteří mají milence kvůli nespokojenému sexu, se špatně vdaly.

Pak by se měly rozhodnout: smířit se s tím, co mají, nebo odejít. No a těch, co si potřebují jen něco dokazovat nebo jim dělá dobře se nechat rozmazlovat, bych se zeptala, zda se vnitřně nestydí. Myslím si, že žádný partner si nezaslouží být podváděný. Dřív nebo později je z toho jen hořkost a většinou to odnesou děti.

Přála bych všem, co si položí otázku, zda mít či nemít milence, aby si našly partnera do života takového, aby si ji nemusely vůbec nikdy pokládat.

Pěkný pohodový den,

Souhlasíte s Marií? Nebo jste na tom úplně jinak? Co vás přimělo k tomu pořídit si milence? Své příběhy a názory nám pište na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Načítám