Hlavní obsah

Nalaďte ho elixírem lásky

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vlastnoručně umíchaným nápojem ho překvapíteFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte trému před prvním opravdickým setkáním se svým novým přítelem? Ano, chce to něco, co by vám pomohlo večer si „pojistit". Co zkusit osvědčená afrodiziaka? Namíchejte mu ten správný nápoj lásky. Uvidíte, že neodolá a nezklame...

Článek

Možná si ještě vzpomenete na některé trapné zkušenosti z dob svých milostných začátků. V nejlepší víře jste mu připravila něco exotického do žaludku jako erotickou předehru, ale protože jste neměla žádné reference o jeho alergii, podrážděném žlučníku nebo žaludečních vředech, stala se z plánované milostné schůzky jen opravdu hloupá fraška, končící v úplně jiné místnosti, než je ložnice. Poradíme vám, jak nenápadně zajistit klidný a pro obě strany příjemný průběh erotické předehry. Z jiných našich článků už víte, které poživatiny nahrávají milostné touze, teď z nich umícháme opravdový koktejl touhy.

Koktejly, které nemohou zklamat:

Miláčku!

Do šejkru, a pokud jej nemáme do větší sklenice, nalijeme 3 cl becherovky, 2 cl Amaretta, 2 cl pomerančové šťávy a 1 cl citronové šťávy. Spolu s několika kostkami ledu promícháme a protřepeme, až se nádoba orosí. Do vychlazené koktejlové sklenice nalijeme přes jemné sítko.

Senior plný síly

Malý, oloupaný celer nakrájíme na dvoumilimetrové plátky. Ve sklenici k němu přidáme led, 6 cl brandy a 4 cl bílého vermutu. Promícháme a při konzumaci plátky celeru pomalu koušeme a nápoj konzumujeme přes ně.

Roztoužená Marie

V míchací sklenici promísíme 3 cl becherovky s ledem a 9 cl rajčatové šťávy. Přes sítko nalijeme do vychlazené sklenice, zalomíme citronovou kůru, opepříme a ozdobíme celerovou natí a koktejlovou cibulkou.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jeden nápoj a večer bude skvělýFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Jahodová touha

V mixéru zpracujeme led se 4 cl becherovky, 2 cl jahodového likéru a 2 cl citronové šťávy. Ozdobíme jahodami, které mohou posloužit i k milostným hrátkám.

Rudý snajpr (ostřelovač)

V šejkru nebo podobné nádobě protřepeme spolu s několika kostkami ledu 4,5 cl ginu, 9 cl rajčatové šťávy, 2 střiky citronové šťávy, půl lžičky worcestrové omáčky a pár kapek tabasca. Přelijeme přes jemné sítko a dochutíme solí, čerstvým pepřem a dozdobíme celerovou natí.

Zamilovaný melounek

V mixéru zpracujeme 7 kostiček melounu. Do sklenice nakrájíme limetku, natrháme 10 lístků máty peprné a rozdrtíme 3 lžičky třtinového cukru. Přidáme meloun a sklenici doplníme drceným ledem. Zalijeme 4 cl světlého rumu a doplníme minerálkou Mattoni.

Decentní touha

V šejkru s ledem protřepeme 3 cl skotské whisky, 1 cl grapefruitového džusu a 1 cl medu. Přecedíme do stylových skleniček přes jemné sítko.

Med, celer, meloun - přírodní afrodiziaka posílená kapkou kvalitního alkoholu, to je návod na poklidně strávený večer s objektem své touhy. Nenásilně a bez vedlejších účinků naladí partnera právě k tomu, na co s trochou obav čekáte - k něžným hrám lásky. Takže: Na zdraví a na sex!

Reklama

Související témata:

Načítám