Hlavní obsah

Mikroplyš na podzimní večery. Tenhle materiál si oblíbíte

Foto: Violet Moon

RodinneBaleni.czFoto: Violet Moon

Hledáte hřejivé ložní prádlo? Seznamte se mikroplyšem! Čtěte dál a dozvíte se víc!

Článek

Máme tu podzim a s ním přichází i dlouhé chladné večery, které zrovna věčným zimomřivcům příliš nesvědčí. Proto je na místě si pořídit hřejivější ložní prádlo, které najde své uplatnění zejména v zimních měsících.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš LÝDIE – šedáFoto: Violet Moon

Jako děti jsme milovali heboučké kožíšky našich plyšových hraček a tenhle důvěrně známý pocit si dnes můžete užívat jako dospělí. Jak? Stačí si pořídit mikroplyšové povlečení. Tento druh lůžkovin se vyrábí z umělých vláken, která jsou mimořádně jemná a nevyžadují složitou údržbu.

Foto: Violet Moon

Deka mikroplyš s beránkem MIRIAM – šedá 140 x 200 cmFoto: Violet Moon

Dokonalý ložní set

Abyste svůj spací prostor doladili k dokonalosti, pořiďte si k tomu mikroplyšové prostěradlo. To zakoupíte v různých barevných variacích i velikostech pro atypické rozměry postelí, od tradičního jednolůžka 90 x 200 cm až po velké prostěradlo o velikosti 200 x 220 cm. Pořídit si také můžete nadýchané mikroplyšové deky, které mimo jiné dobře poslouží třeba jako přehoz přes postel.

Foto: Violet Moon

Prostěradlo mikroplyš EXCLUSIVE – světle šedá 140 x 200 cmFoto: Violet Moon

Kde sehnat mikroplyš

Také v případě lůžkovin je dobré nakupovat ve specializovaných obchodech. V těch se vám vždy dostane odborné rady i vstřícnosti při vyřizování veškerých požadavků. Jedním z předních českých prodejců bytového textilu je internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde najdete celou řadu lůžkovin s atraktivními designy za super cenu!

Reklama

Načítám