Hlavní obsah

Miláčku, svaž mě!

Foto: shutterstock.com

Vzrušuje vás pocit bezmoci?Foto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svazování neboli bondage! Napadlo vás někdy zpestřit si milování touto praktikou? Věřte, že to rozhodně není nic úchylného. Pocit odevzdanosti a naprostého podrobení partnerovi je přece tak vzrušující!

Článek

Spoutej mě jednou na týden

Markéta bez svazování nemůže být. „Jednou jsme přišli s Lukášem z večírku v dobré náladě a začali se náruživě líbat a hladit. Najednou jsme si začali otevřeně povídat o tom, co bychom s tím druhým rádi dělali a Lukáš vyslovil přání, že by si chtěl se mnou hrát tak, abych se nemohla ani pohnout. Podala jsem mu tedy šálu, aby mi přivázal ruce k posteli a nechala ho, aby mě líbal a sahal mi všude tam, kde chtěl. Brzo se z toho stala krásná hra a mě velmi vzrušovalo být mému přiteli vydaná na milost a nemilost. Celou dobu jsem pouze pasivně čekala, co mi přitel provede a nevěděla jsem co bude dál... Zážitek to byl natolik vzrušující, že si takto zpříjemňujeme milování vždy o víkendech, když máme na sebe dost času a můžeme se plně nechat unést…“

Kouzla z Japonska

Svazování je poměrně stará technika, která má své kořeny v Japonsku. Odtud pochází mnoho různých i okrasných způsobů svazování, kterými se můžete při svých hrátkách inspirovat. To hlavní, čím je svazování přitažlivé, je pocit totálního odevzdání se partnerovi anebo naopak pocit absolutního ovládnutí druhého. Pochopitelně se vše děje v rámci hry, která může kdykoliv skončit, když si to jeden bude přát. A právě hra je tak vzrušující – se svázaným partnerem se nemusí okamžitě přejít k sexu, ale lze jej různě „zneužít“ – zkoumat jeho tělo, hladit ho a dotýkat se na různých místech. A vše doprovázet patřičným komentářem, přičemž ten druhý může mít zavázaná i ústa… Fantazii se zkrátka meze nekladou a je jen na vás, kam až budete chtít zajít…

Foto: shutterstock.com

Základem je vzájemná důvěraFoto: shutterstock.com

Vše pouze dobrovolně

Pokud vás bondage láká, zkuste ji navrhnout svému příteli. Když bude souhlasit, najděte si volný den, kdy nebudete nikam spěchat a kdy se budete moci věnovat jen a pouze sobě. Pak je nutné se domluvit, kdo bude ten pasivní (a tedy svázaný) a kdo naopak se pustí aktivně do akce. Na začátku to bude asi vycházet z toho, jací jste při sexu nejčastěji, ale jistě bude velmi vzrušující si role prohodit.

Ještě než začnete se svazováním, ujasněte si pravidla hry:

  • Nic by nemělo bolet. Domluvte si spolu signál, který druhého upozorní na bolest (hlavně v případě, kdy bude mít znemožněno mluvit). Hra by měla skončit hned, když si to jeden z vás bude přát – potěšení z této speciality vychází pouze z toho, že je sdílí oba dva účastníci stejně!
  • Dovoleno je naprosto vše. Ale souhlasit musí oba dva!
  • Pozor dejte na to, abyste druhého nepřiškrtili a aby nebyla porušena cirkulace krve!
  • Nikdy od svázaného nechodte pryč, neměl by ani na chvíli zůstat sám! Nenarušujte jeho důvěru!

Pokud nechcete experimentovat s obyčejným provazem nebo šátkem, zajděte na stránky www.sexshop.cz, kde je svazování neboli bondage věnováno celé oddělení – prodávají se tam speciální provazy s měkčeným povrchem, upravená pouta či hedvábné šátky.

A co vy, už víte, jak nalákat svého partnera?

Související témata:
Svaz

Načítám