Hlavní obsah

Milování ve vosím hnízdě

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Podělte se s námi o své zážitky ...spolu a o všem!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrý den, chci se s vámi podělit o svůj zážitek při milování, který naštěstí skončil dobře, a ještě jsme se mu s přítelem zasmáli.

Článek

Jednou v létě byl krásný den. S přítelem jsme se chtěli milovat, ale nebylo kde, tak nás napadlo, že se vlastně procházíme kolem pole s kukuřicí, která už byla vyšší než my. Tak proč ne! Zalezli jsem doprostřed pole, kde nás nikdo nemohl najít. Přítel rozložil svou mikinu na zem a začli jsme.Vůbec nám nevadilo, že jsme na poli, chovali jsme se jako v posteli a bylo to moc pěkné. Když došlo na nejlepší, začlo mě něco šíleně štípat na noze. Zaječela jsem, protože to docela bolelo!!! Zjistili jsme, že ležíme u vosího hnízda! Nevěděli jsme, jestli se smát, nebo zuřit, ale nakonec jsme se zasmáli. To hlavně přítel, protože on, narozdíl ode mě, nedostal ani jedno žihadlo. Ale nenechali jsme se odradit a přemístili se jinam. Bylo to ještě hezčí, než jsme čekali:-)

Související témata:

Načítám