Hlavní obsah

Milují až za hrob ve filmu. Jak to mají slavní herci s láskou v soukromí?

Foto: Isifa

Ryan Gosling zářil v Zápisníku jedné lásky a stal se snem mnoha ženFoto: Isifa

Reklama

Jsou to slavní filmoví milovníci, experti na lásku na stříbrném plátně, ale jak to mají tihle romantičtí hrdinové ve skutečném životě? Taky jim to s láskou tak vychází?

Článek

Ztvárňují muže snů, věrné a citlivé partnery, s nimiž je život jedna velká pohádka. Jsou to hrdinové romantických filmů. Ale co jejich reálné životy? Jak to mají se ženami? Vychází jim to s láskou, nebo jsou spíš pravým opakem svých rolí?

Nespoutaný Romeo

Na filmovém plátně ztvárnil Leonardo DiCaprio (40) řadu milovníků a romantických hrdinů. Za všechny jmenujme například Romea ve filmu Romeo a Julie či Jacka ze slavného Titaniku. V reálném životě to má ale tenhle krasavec trochu jiné. Má slabost především pro modelky, vždy se po jeho boku nějaká objevuje, ale o dlouhodobé vztahy nejde. Jen s Gisele Bündchen (34) a Bar Refaeli (29) chodil déle než pět let. Naposledy randil s modelkou Toni Garrn (22), ale i téhle lásce je už konec.

Foto: Isifa

Na plátně je Leonardo DiCaprio dokonalým romantickým hrdinou, v reálném životě ale na lásku moc štěstí nemáFoto: Isifa

Hodný kluk

Colin Firth (54) není typický krasavec a lamač ženských srdcí, většinou ztvárňuje hodné, zodpovědné a věrné chlapy, jejichž hodnotu žena ocení až po určitém čase. Tak to bylo například v Deníku Bridget Jonesové či v Lásce nebeské.

A zdá se, že stejně kladným hrdinou je i v reálném životě. V roce 1996 se totiž zamiloval do o devět let mladší italské režisérky Livie Giuggioli, kterou si v roce 1997 vzal. A jak se několikrát nechal slyšet, svou ženu miluje nade vše, nikdy by ji nepodvedl a věří, že spolu budou navždy.

Foto: Isifa

Colin Firth nehraje klasické svůdníky a lamače dívčích srdcí. Přesto třeba v Lásce nebeské je naprosto dokonalýFoto: Isifa

Sexy tanečník

Patricka Swayzeho (zemřel v roce 2009 ve věku 57 let) zná nejspíš každá žena. A to minimálně díky filmu Hříšný tanec a Duch.

A přestože mohl mít nejspíš jakoukoli ženu, na níž by si ukázal, od roku 1975 až do své smrti byl věrný své manželce, finské tanečnici Lise Niemi (58). Ta mu také stála po boku v roce 2009, kdy umíral na rakovinu slinivky břišní.

Foto: Isifa

Patrick Swayze je legenda. Hříšný tanec a Duch, dva snímky, které jsou základem každé romantické filmotékyFoto: Isifa

Neodolatelný upír

Proslavil se rolí něžného a milujícího upíra Edwarda v Twilight sáze. Filmovou, ale i životní partnerkou Roberta Pattinsona (28) byla Kristen Stewart (24). Věrná mu ovšem byla pouze na filmovém plátně, ve skutečném životě nebohého upíra podvedla s ženatým režisérem Rupertem Sandersem (43). Robert nevěrnici sice zkusil odpustit a vztah znovu slepili, ale dlouho to nevydrželo, rozchod byl nevyhnutelný.

Nicméně po trpké zkušenosti se zdá, že je Robert Pattinson opět zamilovaný. Schází se se zpěvačkou FKA Twigs (26).

Foto: Isifa

Z kina ho znáte jako neodolatelného a sexy upíra, v reálném životě si ale Robert Pattinson zkusil, jaké je to nosit parohyFoto: Isifa

Akční a romantický

Nicolas Cage (50) není vyloženě romantický herec. Většina jeho rolí spadá do kategorie akčních hrdinů. Nemohli jsme ho ale vynechat především kvůli filmu Město andělů, kde ztvárnil anděla, co se zamiluje do Meg Ryan a kvůli lásce se rozhodne být obyčejným člověkem. U tohohle filmu by slzy ronila snad i skála.

V reálném životě to Nicolasovi dlouho nevycházelo, dvakrát se rozvedl, ale zdá se, že u své třetí ženy štěstí nalezl. Bývalou servírku Alici Kim (30) si vzal v roce 2004 a o rok později se jim narodil syn. Jednoho chlapce má ale již ze vztahu s modelkou Christinou Fulton (47), s níž se ale nikdy neoženil.

Foto: Isifa

Nicolas Cage je spíš akční hrdina, ale třeba ve Městě andělů ukázal, že zvládá i romantikuFoto: Isifa

Krásný a sexy

Ryana Goslinga (34) nelze do tohoto výčtu nezahrnout především díky filmu Zápisník jedné lásky.

Herec randil například s herečkou Sandrou Bullock, krátkodobé známosti měl s řadou dalších krásek, ale lásku a pohodu našel v roce 2011 po boku Evy Mendes (40), která mu v září 2014 porodila dcerku. Sice si na konci roku 2013 prošli partnerskou krizí, tu ale ustáli a nyní se radují z miminka.

Foto: Isifa

Ryan Gosling je čerstvý otec a užívá si partnerské pohodyFoto: Isifa

Tak co myslíte? Jsou to dokonalí milovníci i v reálném životě?

Reklama

Načítám