Hlavní obsah

Mobilheimy – „postavte“ domek za 1 den

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domek nebo chatu za jeden den bez projektu a stavebních prací? To je kouzlo mobilheimů! Není divu, že mu propadá stále více lidí.

Článek

Mobilheimy jsou domovy, ve kterých najdete útulně vybavené obývací pokoje, kuchyně, jídelní kouty, ložnice, dětské pokojíky, koupelny s WC, sprchovými kouty i vanami. Zkrátka vše, co je potřeba ke komfortnímu bydlení.

Pokud ve vás slovo mobilheim vyvolává pocit malého prostoru, budete mile překvapeni opakem. Při šířce 3–4 metry a délce 7–13 metrů skrývají často i čtyři pokoje s kuchyňským koutem, které jsou až překvapivě prostorné.

Mobilheim zaujme prostorem i praktičností

K největším výhodám mobilheimů patří cena a mobilita. A právě tato cenová dostupnost a možnost postavit tento domek na jakémkoli pozemku jim zajistily v poslední době velkou popularitu. Mobilní domy mají kompletní vybavení interiérů a styl si stačí vybrat. Navíc jsou vybaveny dvojitými izolačními skly, což vám umožní jejich užívání po celý rok.

Kvalitní provedení je zárukou dobrého bydlení

Největším výběrem a kvalitou je u nás známá firma Mobilheimy.eu. V jejím skladě v Kolíně (v sobotu mezi 13.–15. hodinou) nebo v Hoštěradicích u Znojma (dle telefonické domluvy) si můžete každý mobilheim osobně prohlédnout, zvenku i zevnitř. Prohlídku je možné telefonicky dohodnout i v jiném termínu. Pokud budete chtít poradit s čímkoli okolo mobilního bydlení, můžete se spolehnout na vstřícnost odborníků právě v této oblasti, a to díky dlouholetým zkušenostem z České republiky i ze zahraničí.

Promyšlenost prostoru i detailů zajistí pohodlí

Mobilheimy lze využít na přechodné, krátkodobé bydlení, ale také k celoročnímu užívání. Díky mobilitě těchto domů se můžete zabydlet i tam, kde není povolena stavba klasických budov. Výhodou zařízení ISO 50 je snadná manipulace na pozemku. Vybraný mobilheim vám přiveze firma Mobilheimy.eu na určené místo a to ZDARMA kamkoli po ČR a vy se můžete jen dívat, jak se „staví“ bydlení za jeden den.

Stále aktuální nabídku najdete zároveň na webu www.mobilheimy.eu.

Všude dobře, doma nejlíp? S mobilheimem všude doma!

Reklama

Související témata:

Načítám