Hlavní obsah

Moderní městské byty na dosah přírody

Foto: CANABA

Moderní městské byty na dosah přírodyFoto: CANABA

Společnost CANABA zahájila výstavbu rezidenčního komplexu GREENSIDE na okraji Černého Mostu v Praze 9, poblíž přírodního parku Klánovice–Čihadla. Projekt zahrnuje celkem pět bytových domů, každý s 26 až 32 moderními byty. V prodeji jsou aktuálně jednotky z první etapy.

Článek

„Dokončení prvních dvou domů dohromady o 54 bytech je plánováno na druhou polovinu roku 2021, finalizace ostatních etap bude plynule navazovat a bude ukončena realizací nového parkovacího domu, který nabídne komfortní a bezpečné parkování i ostatním rezidentům. Byty mají rozličné dispozice: 1+kk, 2+kk a 4+kk. Na rozdíl od mnoha jiných developerských projektů mají kupující na výběr, zda chtějí praktické kuchyňské kouty, které jsou součástí obývacího pokoje, anebo preferují kuchyni propojenou s jídelnou a obytným prostorem jen částečně. To je i případ nadstandardních, světlých střešních bytů, které mají vlastní velkou terasu a nádherný výhled do okolí. V cenách bytů, které začínají na 3,8 milionu korun, je zahrnuté parkovací místo a skladovací kóje. V nabídce jsou varianty s parkováním v samostatné garáži nebo v podzemní společné garáži, případně parkování venkovní.

Foto: CANABA

Moderní městské byty na dosah přírodyFoto: CANABA

Interiér podle vlastních představ

Všechny byty v rezidenčním komplexu GREENSIDE jsou koncipovány ve vysokém standardu provedení s využitím kvalitních materiálů a služeb renomovaných dodavatelů, jako jsou například Koupelny Ptáček či dveře značky Masonite. Už v základním provedení si budoucí majitelé bytů mohou vybrat ze tří různých řešení designu interiérů, včetně volby provedení obkladů, dlažby a sanitární keramiky koupelen, typu podlahových krytin či vnitřních dveří. Pro náročnější klienty jsou připraveny nadstandardní pakety, aby mohla být každá bytová jednotka přizpůsobena individuálnímu vkusu jeho obyvatel. Pro zájemce o koupi bytu bylo otevřeno Klientské centrum CANABA, a to přímo v nedalekém nákupním a zábavním Centru Černý Most. Zde získají zájemci veškeré informace spojené jak s novým projektem GREENSIDE, tak o dalších developerských projektech, které společnost CANABA nabízí.

Foto: CANABA

Interiér podle vlastních představFoto: CANABA

Blízko na nákupy i na výlet

Velkou předností projektu je umístění na metru linky B a veškerá občanská vybavenost i rozsáhlé nákupní a zábavní možnosti v nejbližším okolí. Tři minuty od bytu se nachází nejen Centrum Černý Most, ale i velkoprodejna nábytku Ikea. V dosahu jsou kromě metra také linky Pražské integrované dopravy a pražský okruh s napojením na dálnice D10, D11, D1, D8 a D7. Lokalita rezidenčního areálu GREENSIDE sousedí s přírodním parkem Klánovice–Čihadla s výhledem na přilehlé golfové hřiště a malebný rybníček Martiňák. K relaxaci a výletům mohou také posloužit nedaleký aquapark, skate park, zámecký park nebo Počernický rybník.

Více informací o projektu na www.greenside.cz

Reklama

Načítám