Hlavní obsah

Moderní trend pro nevzhledné betonové plochy

Reklama

Moderní trend v oblasti realizace venkovních podlah a skvělá alternativa pro všechny nevzhledné plochy v okolí vašich domů je směs přírodního kameniva a pryskyřice.

Článek

Povrch TOPSTONE je skvělým řešením při úpravách okolí novostaveb, zejména pokud potřebujete oživit staré a nevzhledné betonové plochy.

Tato směs přírodního kameniva různé zrnitosti a speciální pryskyřice se vyznačuje velkou pevností, kvalitou a maximální odolností vůči povětrnostním vlivům.

Podlahy TOPSTONE jsou tedy vhodné i na místa, kde jsou kladeny vysoké nároky na trvanlivost, perfektní vzhled a téměř bezúdržbový provoz.

Povrchy TOPSTONE jsou vhodné k úpravám v prostorách pergol, dvorů a vstupů, okolí bazénů ( jsou vodopropustné a voda se jimi okamžitě vsákne), skvěle se vyjímají také na terasách, balkonech a schodištích a skutečně skvěle vypadají jako dekorativní prvek v podobě zahradních chodníčků.

Investice do kvalitního povrchu je vždy nemalá, a proto je třeba dobře zvážit všechna pro i proti.

TOPSTONE nabízí celistvý, exkluzivně vyhlížející povrch beze spár, který je mrazuvzdorný, neklouže, je vodopropustný ( netvoří se na něm kaluže) a je naprosto nenáročný na údržbu jak v létě, tak v zimním období.

Zejména majitelé starších nevzhledných betonů ocení, že materiál TOPSTONE je možné použít k jejich renovaci, aniž by bylo nutné tyto plochy jakkoli předtím upravovat. Během několika hodin máte opět funkční , luxusně vyhlížející nový povrch.

K dispozici je několik variant, které se od sebe liší hrubostí základního kameniva a barvou.

Stačí si jen vybrat, zhotovení těchto povrchů je velmi snadné a pokládku samotnou zvládne i naprostý laik.

Takový povrch se pak stane ozdobou okolí každého domu, tak proč tedy nezkrášlit i ten Váš?

Reklama

Související témata:

Načítám