Hlavní obsah

Módní hvězda Markéta v sexy krajce!

Foto: Mia Mirrelli

Jak se vám líbí naše dnešní módní hvězda, Markéta?Foto: Mia Mirrelli

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je spodní prádlo jediným místem, kde se odvážíte nosit krajku? A co ji tentokrát vyzkoušet na topech, šatech nebo svůdných body, jako naše další módní hvězda, čtenářka Markéta? Podívejte, jak s tímhle ultra sexy materiálem naložila stylistka Veronika.

Článek

Krajku obdivuje většina žen, ale stejně tak se jí většina žen bojí. Ukážeme vám, že zbytečně. Místo si našla i mezi trendy letošního podzimu (skvělá byla i jarní kolekce Dolce & Gabbana, kterou jsme se inspirovali v článku Čtenářky jako sicilské krásky!), a tak by byla škoda ji přehlížet. Na vlastní kůži ji otestovala naše čtenářka Markéta, která sice vyprávěla, že se neumí na fotkách „tvářit“ a že moc fotogenická není, ale my jí na to neskočili! Vypadá totiž úžasně.

Krajka nejen pro žhavé večery

Krajka je ideálním materiálem pro večerní příležitosti, kdy chcete vyrazit do baru, na rande nebo party. Jak je ale vidět, dá se skvěle použít i pro běžné denní nošení. A to i v případě, že je váš top sice úchvatný, ale tak trochu (no dobře, tak trochu víc) průhledný. Stačí, když přes sebe přehodíte třeba vestu a sexy vršek necháte jen vykukovat. Všechno se přece prozrazovat nemá, ne?

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kalhoty (Mango, 999 Kč), top (New Yorker, 329 Kč), vesta (New Yorker, 1250 Kč), kabelka (Claire´s, 649 Kč), boty (Baťa, 1599 Kč), náramky (New Yorker, kus za 129 Kč), náušnice (stylistky vlastní)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

S vestou se nemusíte bát ani průhledných materiálůFoto: Mia Mirrelli

Šaty trochu jinak

Ani s krajkovými šaty nemusíte čekat na západ slunce. Ležérnější model z nich vytvoříte pomocí rozpínacího svetříku, který můžete doladit po vzoru stylistky Veroniky páskem. Šaty tak skvěle využijete během podzimních plískanic. Bát se nemusíte ani barevných punčoch, se kterými jsme kouzlili už ve článku Zaostřeno na boty. Tyhle nikdo nepřehlédne!. A jak se model líbil naší novopečené módní hvězdě? „Super! Šaty moc nenosím a přiznám se, že bych je v obchodě minula, když je ale vidím na sobě, tak se mi líbí moc a klidně bych je nosila,“ svěřila se Markéta.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty s páskem (stylistky vlastní), punčochy (Baťa, 99 Kč), svetr (Vero Moda, 1199 Kč), boty (Humanic, 2499 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Krajkové šaty unosíte i přes denFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Super doplněk? Barevné punčochy!Foto: Mia Mirrelli

Elegance s kapkou rebelie

Nudí vás klasické elegantní pojetí krajkových šatů? Zaměřte se na detaily. Stylistka Veronika Markétu ozdobila dívčími barevnými perličkami a na druhou ruku čtenářce navlékla hodinky v pánském stylu. Nezapomněla ani na podkolenky, které klidně vpasovala do tělových lodiček. Úlet? Podle nás spíš zábavnější forma klasiky, kterou jsme viděli už stokrát předtím.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty (Mango, 1199 Kč), kabát (Mango, 2499 Kč), podkolenky (stylistky vlastní), boty (Humanic, 2299 Kč), kabelka (stylistky vlastní), náramky (pietro filipi, kus za 190 Kč), náušnice (Bijou Brigitte, 129 Kč), hodinky (stylistky vlastní)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

V romantických šatech vypadala Markéta skvěleFoto: Mia Mirrelli

A to nejlepší na konec

Na závěr jsme si pro vás připravili model, jehož nošení sice vyžaduje odvahu, ale vypadá naprosto skvěle. Když si Markéta oblékala krajkové body s širokými kalhotami a opravdu vysokým pasem, tvářila se trochu podezíravě. Když byl ale outfit kompletní, přišla mu na chuť. „Je sice poměrně odvážný, ale i když jsem tomu zezačátku nevěřila, vypadá opravdu dobře. Myslím, že bych si na jeho nošení troufla, jen bych musela přemýšlet, kam v něm vyrazit.“ Za zmínku stojí také krásné náhrdelníky z kolekce Aňa Geislerové pro pietro filipi, o které jsme vám psali ve článku Versace nebo Lagerfeld? Oblečte jejich modely i vy!.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kalhoty (H&M, 1090 Kč), sako (Zara, 1499 Kč), klobouk (pietro filipi, 1790 Kč), body (H&M, 200 Kč), kšandy (Tie Rack, 599 Kč), boty (stylistky vlastní), náhrdelník (Aňa for pietro filipi, 890 a 990 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Troufly byste si na vtipné kšandy?Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Stylistka Veronika věnovala pozornost každému detailuFoto: Mia Mirrelli

Jak se vám líbí dnešní módní hvězda Markéta? A jakou roli hraje krajka ve vašem šatníku? Budeme se těšit na vaše postřehy.

Vizáž: Zdeňka Houžvičková, SURFACE profesionální škola líčení

Styling: Veronika Králová

Děkujeme pražské restauraci COMO za poskytnutí prostoru k focení.

Reklama

Související témata:

Načítám