Hlavní obsah

Módní tipy na srpen: Prohlédněte si 7 stylových kombinací!

Foto: Eva Malúšová

Co se bude nosit v druhé polovině prázdnin?Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože je období dovolených, pevně doufáme, že zrovna od módy si odpočinout nepotřebujete. I na srpen jsme pro vás totiž připravili spoustu tipů a trendových sestav. A rovnou se dvěma modelkami!

Článek

Teď, nebo nikdy. Pokud máte na wish listu položky, které jste si vytipovaly z letních kolekcí, neměly byste otálet. Slevy jsou v plném proudu, a tak se vám může snadno stát, že o vysněný kus přijdete nebo ho nenajdete ve správné velikosti. Srpen je loučení s letní módou, a i když doufáme, že teplé počasí přetrvá ještě v září, v obchodech už sezona definitivně končí.

Buďte o krok napřed

Přestože je za námi teprve polovina prázdnin, ve světě módních značek probíhají poslední přípravy před vypuštěním podzimních kolekcí. Rozhodně vás nenabádáme k tomu, abyste ignorovaly šaty a začaly se shánět po svetrech. Pokud vás ale móda baví, začněte si pomalu skládat střípky nadcházejících trendů. Folklórní motivy budou v příští sezoně v kurzu, využít je ale můžete i uprostřed léta. Atypický sametový top se dá uvázat přes jednoduché šaty i obyčejnou bílou košili.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (H&M, 1299 Kč), sametový top s výšivkou (H&M, 4499 Kč), boty (Reserved, 1699 Kč)Foto: Eva Malúšová

Do puntíku sladěné

Nenechte se zmást prvním dojmem. Nedíváte se na overal, ale komplet vzdušného topu a šortek. Obdobné módní dvojice vám můžeme vřele doporučit. Až vás omrzí je nosit pospolu, rozdělte je a promíchejte s tím, co už v šatníku máte. Mimochodem, zaměřte se i na barevnou kombinaci kompletu a kabelky. Červená nebo oranžová je k tónům zelené skvělý kontrast.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: top a šortky (The Item, 2850 Kč/komplet), boty (H&M, 899 Kč), kabelka (Mohito, 549 Kč), sluneční brýle (The Item, 1250 Kč), náramky (Mohito, 199 Kč/set)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Už máte v botníku espadrilky?Foto: archiv firem

Sukně s velkým S

Pokud jste ji ještě neměly na sobě, je načase to změnit. Objemnou sukni do pasu byste měly minimálně vyzkoušet. Zdůrazní pas, skryje drobné nedostatky v oblasti břicha a za každých okolností dělá dojem. Máte-li pocit, že vám délka pod kolena nesvědčí, klidně zvolte kratší variantu, končící těsně nad nimi.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (The Item, 3850 Kč), top (H&M, 599 Kč), boty (H&M, 599 Kč), kabelka (Mohito, 549 Kč), náhrdelník (Reserved, 199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Maximálně lehoučké

S horkým počasím nemusíte bojovat jen pomocí krátkých délek. Maxi šaty s dlouhým rukávem budou ve skutečnosti příjemnější než vaše oblíbené džínové šortky. Klíčový je samozřejmě materiál. Pozor, pokud šaty prosvítají, oblečte pod ně body.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (H&M, 2499 Kč), body pod šaty (Topshop, 999 Kč), náhrdelník (Reserved, 199 Kč), klobouk (H&M, 1799 Kč), kabelka (Reserved, 999 Kč), semišové boty (H&M, 1999 Kč)Foto: Eva Malúšová

Stará známá

Kalhoty, které při stání snožmo vypadají jako sukně. Tento kus není třeba blíže představovat. Kalhotová sukně už zažila několik chvilek slávy a jedna z nich je právě teď. Pokud nemůžete přijít na chuť délce pod kolena, klidně ji vyměňte za šortkovou sukni alias skort.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhotová sukně (The Item, 4550 Kč – cena za komplet s topem), body (H&M, 299 Kč), kardigan (Reserved, 499 Kč), boty (Aldo, 1499 Kč), náramky (Reserved, 199 Kč)Foto: Eva Malúšová

S vysokým leskem

Kovové odlesky. Je potřeba dodávat něco dalšího? Tento trend ani zdaleka neztrácí na síle. Oblékněte si sukni se zlatým nádechem, vklouzněte do metalických tenisek nebo si pořiďte malý stříbrný batůžek.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: body (Topshop, 599 Kč), sukně (The Item, 4550 Kč), kabát (Topshop, 2999 Kč), batoh (Topshop, 999 Kč), náramky (Reserved, 199 Kč/set), boty (Reserved, 599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Udělejte si pohodlí

Pokud máte zakódováno, že k šatům patří výhradně podpatky, zkuste z botníku vytáhnout oblíbené bílé tenisky. Tuto kombinaci vám posvětí každý stylista a fakt, že vám ploché boty na rozdíl od podpatků neprodlouží nohy, vyváží pohodlí.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Marks & Spencer, 2199 Kč), sluneční brýle (The Item, 850 Kč), boty (Vans, 1190 Kč), kožená kabelka (H&M, 2499 Kč), náhrdelník (Mohito, 199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Bílé tenisky můžete obout bez nadsázky ke všemuFoto: archiv firem

Která sestava u vás zabodovala nejvíce? Napište nám!

Reklama

Načítám