Hlavní obsah

Módní tipy na vánoční dárky? Tady jsou!

Reklama

V lednu si slibujete, že příští rok začnete dříve, a stejně to skončí sháněním zimního kabátu a dárků na poslední chvíli. Je vám tenhle scénář povědomý? Začněte už teď se super tipy z kolekce Cellbes!

Článek

Drobné dárky, ale i slavnostní oblečení, elegantní halenky na vánoční večírky nebo kabát, ve kterém přečkáte tuhé, prosincové mrazy. Nenechávejte nákupy na poslední chvíli, a pořiďte si veškeré zimní nezbytnosti.

Lehké halenky nezklamou!

Zimní období by se dalo klidně přejmenovat na večírkové. Kdy jindy se sejde tolik akcí, na kterých potřebujete zazářit? Pokud se ale vyzbrojíte několika stylovými halenkami, vždycky budete mít co na sebe. Stačí přidat pouzdrovou sukni nebo klasické kalhoty. Nejmódnější jsou lehké transparentní halenky, a pokud budou mít na rukávech efektní prostřihy, tím lépe. Trendy jsou i střihy s motýlkovými rukávky.

Lehká halenka vám přijde vhod. Zazáříte s ní na každém večírku a slušet vám bude i během slavnostních chvilek

Stylová sáčka

Naprostou nezbytností jsou sáčka nebo kardigany, kterým to bude slušet v kombinaci s halenkou, ale i jednoduchým topem. Bez problémů přes ně obléknete kabát, a můžete je tak nosit místo běžných svetříků. Náš tip? Vínové sáčko se zipem na straně nebo rozpínací černobílý kardigan!

Vypasovaná sáčka nebo kardigany můžete obléknout i pod kabát. V jejich společnosti budete za každých okolností elegantní

Nenechte se zaskočit mrazem

Shánět kabát v prosinci se opravdu nevyplácí. Nečekejte, až udeří první mrazy, kdy už jsou ty nejzajímavější kousky vyprodané, a porozhlédněte se po hřejivém a módním kabátku. V nejchladnějších dnech vás zachrání delší péřový kabát nebo kožíšek s kapucí.

Kabát, kožíšek, nebo péřová bunda? Do čeho se v zimě zachumláte vy?

Teplá pyžámka a župany

Rozlučte se s lehkými košilkami a přivítejte hřejivá pyžámka a dlouhé noční košile. Jen malé varování – z měkoučkého oblečení se vám ráno nebude chtít svlékat :-). Podobně si zamilujete i příjemný župánek, který je navíc krásným dárkem nejen pro vás, ale i kamarádku nebo maminku.

Župánky, teplá pyžama a noční košile. Vybrat můžete nejen pro sebe, ale i pro vaše blízké!

Dárečky, které potěší

Přemýšlíte, čím obdarovat vaše kamarádky i rodinu? U Cellbes najdete spoustu tipů ve všech cenových relacích. Od drobné bižuterie přes hodinky, kabelky po spodní prádlo v dárkovém balení. Tak proč čekat na prosinec?

Zahrajte si na Ježíška, a objednejte dárky pro vaše blízké. Šperky, spodní prádlo nebo kabelka potěší každou ženu, nehledě na věk

Veškeré tipy (a samozřejmě i mnoho dalších) najdete na www.cellbes.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám