Hlavní obsah

Moje svatba snů: Krásné líbánky i v Česku!

Foto: www.thinkstock.com

Svatební cestu si v lázních užijeteFoto: www.thinkstock.com

Reklama

V poslední části naší „svatební cesty“ zůstaneme u nás doma. Ať už jsou to finanční, časové či úplně jiné důvody, některé páry se rozhodnou jet na svatební cestu do některých z koutů Česka. Stačí trocha fantazie a překrásná romantická místa najdete i v našich končinách!

Článek

Rozmazlujte se v lázních

Někteří Češi mají naše lázně zafixované jako soubor starých polorozpadlých budov dýchajících socialismem, dezinfekcí a nemocničním prostředím. Je sice pravda, že se občas ještě někdy najdou takřka hororová místa, ale většinou už majitelé pochopili, že pokud chtějí uspět, musí nabídnout ty nejlepší služby – ať už welness, nebo výbornou úroveň zařízení.I proto jsou tedy vynikající alternativou, která vám nabízí po svatebním shonu oddych u různých procedur, díky kterým načerpáte nové síly.

Resort Tree of Life v Lázních Bělohrad kromě tradičního lázeňského programu nabízí Exotic Spa, Beauty Spa, promenádu s originální zahradou či slatinná jezírka. Vybrat si můžete ze speciálního dárku, který obsahuje relaxaci, kosmetické ošetření, orientální parní lázeň nebo aromamasáž. Pro manžela bude připravena suchá masážní vana, klasická masáž či regenerační přísadová koupel. Oddávat uvolnění se můžete ve vířivé vaně, vaše chuťové buňky rozmazlí večeře v luxusní restauraci.

Foto: Anenské slatinné lázně

Zkusíte slatinné lázně?Foto: Anenské slatinné lázně

Balíček s názvem „Líbánky“ je neodmyslitelnou součástí i dalších lázní od Mariánských po Luhačovice až směrem ke Karlovým Varům. První zmiňované vás během třídenního pobytu rozmazlí pozdní snídaní na pokoji, lahví sektu, bazénem, saunou, vířivou vanou a částečnou masáží, v Luhačovicích zase okusíte, jak chutná den s čokoládou, společně s manželem navštívíte infrasaunu a utopíte se v hloubce jeho očí během romantické večeře při svíčkách za vůně výborného vína. Při wellness pobytech bude do programu zahrnuta i pohybová aktivita. Nebudete muset jet ani k moři, abyste si perfektně odpočinuli.

Další místa s lázeňským programem: Karlova Studánka, Poděbrady, Jeseníky, Velichovky, Lázně Libverda.

Král a jeho královna

Dobře vybrat lze i z několika aquaparků, které Česko nabízí, nebo posvatební dny strávit maximálně romanticky, třeba na hotelu Zámek Mostov. Romantická atmosféra a soukromí nenechá nikoho na pochybách, že zvolil správně. Podobný dojem v něm zanechá i návštěva Zámku Hotelu Štiřín, hotelu Zámku Hrubá Skála u Turnova, Zábřehu na Ostravsku a dalších.

Další královská místa, ideální pro líbánky: Český Krumlov, Sychrov, Chateau Mcely, Hluboká, Slaný.

Foto: mostov.cz

Hotel Zámek Mostov je jako z pohádkyFoto: mostov.cz

Jen vy dva

Nemusíme připomínat, že na svatební cestě je nejpodstatnější to, že ji strávíte se svým vyvoleným. Často přemýšlíte nad různými exkluzivními místy? Možná byste protentokrát měli myslet hlavně na symboliku. Pobyt na místě, kde jste se poznali nebo se poprvé milovali, má jistě větší kouzlo než doteď nenavštívené lokality. Výběr svatební cesty bude pro vás i v budoucnu znamenat hodně. Budete se tam rádi vracet a možná i oslavovat výročí svatby. A právě v těchto momentech je výhodnější, že se toto kouzelné místo nachází v našich končinách. Dalším argumentem, proč novomanželé upřednostňují líbánky v Česku , jsou peníze. Hostina je stojí často nemalou sumu, a proto chytře volí tuto alternativu.

Super místa na líbánky v Čechách: Český ráj, Adršpašské skály, Praha, Lipno, Šumava.

Ale ať už vaši svatební cestu strávíte kdekoli, hlavně ať se okolo vás stále šíří aura pravé lásky!

Reklama

Související témata:

Načítám