Hlavní obsah

Motivujte ho k holení pořádným strojkem

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pomozte svému miláčkovi dosáhnout hladce oholené tváře pomocí holicího strojku Philips Series 7000 speciálně navrženého pro citlivou pokožku.

Článek

Občas se pohádat s partnerem je ve vztahu nevyhnutelné. Řada párů se do sebe ale někdy pustí i pro jeho neoholenou tvář. Ať už kvůli nelíbivému vzhledu, nebo protože strniště může být leckomu nepříjemné třeba při líbání. Jenže zatímco ženy se mohou ohánět argumentem „když já si kvůli tobě holím nohy, proč ty bys nemohl kvůli mně svou tvář?“, řada si neuvědomí, že muži to s holením taky nemají jednoduché.

Holení vousů je totiž o něco náročnější, protože oproti vypnuté kůži nohou je obličej elastičtější a jemnější. Je proto náchylnější k pořezání či podráždění v důsledku holení.

Podle průzkumu společnosti Philips se 60 procent mužů někdy potýkalo s citlivou pletí, která je po holení zarudlá a podrážděná. Navíc se ukázalo, že třetina mužů se za svou problematickou pleť stydí. I když to nedají přímo najevo, mohou případné narážky na neoholenou tvář přijmout ne zrovna přívětivě. Problém je ale i v tom, že muži místo řešení příčiny často hledají jiné způsoby, jak se s problémy vypořádat.

„Mnozí se začnou holit nepravidelně nebo utrácejí peníze za balzámy a krémy, které jen dočasně zmírňují obtíže. Tato opatření jim ale neumožní se pohodlně každodenně holit,“ říká Stanislav Krupa, brand manažer Philips.

Strojek Philips Series 7000

Pokud má váš partner citlivou pleť, pomozte mu dosáhnout hladkého a šetrného oholení se strojkem Philips Series 7000. Díky novému povrchu s mikrokuličkami na holicích kroužcích klouže po obličeji s maximálním komfortem. Snížením tření tak nedochází k podráždění pokožky, a díky výkyvné hlavici DynamicFlex si strojek poradí s každou částí obličeje. Zkušenost s menším třením strojku o pokožku v porovnání s předchozími modely Philips potvrdilo na základě vlastní zkušenosti 85 procent mužů.

Holení i čištění pleti v jednom

Strojek ale není určen jen k hladkému holení. Řada 7000 je také k dostání s příslušenstvím SmartClick Cleaning Brush, speciálním rotačním kartáčkem, který lehce vyčistí plet od nečistot. Strojek je určen pro suché i mokré holení, a lze jej používat i pod tekoucí vodou. Pokud se obáváte, že vás partner u občasného vypůjčení si strojku nachytá, poohlédněte se po speciální dámské řadě Philips Beauty.

V případě, že se rozhodnete svému miláčkovi zpříjemnit Vánoce strojkem Philips Series 7000, nezapomeňte svou účtenku do 14 dnů od nákupu registrovat na www.philips-cashback.cz! Získáte tak totiž zpátky 750 Kč na svůj účet. Akce platí od 1. 9. do 31. 12. 2015.

Reklama

Související témata:

Načítám