Hlavní obsah

Můj sen zachránil sousedce život!

Foto: Thinkstock

O sousedce se mi několikrát zdáloFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dokázala jste někdy předpovědět budoucnost? Věštíte z karet? Máte nadpřirozené schopnosti? Pojďte nám o tom povyprávět na info@prozeny.cz stejně jako čtenářka Maal, která díky svému snu zachránila sousedce život.

Článek

Nikdy jsem netušila, ale jednou jsem zjistila, že nadpřirozenou schopnost mám. Mohla to být sice náhoda, ale kdo ví. Zdál se mi velmi zvláštní sen a díky němu jsem zachránila svou sousedku. Ta se mi zdála poslední dobou smutná, chodívala po domě s pláčem nebo byla pro změnu zamračená jak obloha před bouřkou.

Tyto stavy asi vyplývaly z toho, že se právě rozešla s manželem, který na ni byl zlý, ale ona ho i tak moc milovala. Nakonec jí ale utekl k mladší ženě. Byla na všechno úplně sama, pořád opakovala, že už žádný chlap s ní nebude chtít být a že to bude bez něho strašné. Říkala jsem jí, že jí bude bez něho líp, a snažila jsem se jí pomoct, ale vždy jsem odešla s prázdnou, pomoc nechtěla...

Zdály se mi o ní občas sny, ale vždy jen ty pěkné, ale jednou se mi o ní zdálo cosi zvláštního. V tom snu jsem viděla, jak moje sousedka leží v napuštěné vaně a nehýbe se. Probudila jsem se celá orosená, rychle jsem na sebe něco hodila a utíkala k jejím dveřím. A to jsem si ještě říkala, ježíši, já ji ještě vzbudím a potom mi bude nadávat...

Pak jsem přece jenom zaklepala. V bytě vládlo ticho a to mi bylo opravdu divné. Bouchala jsem na dveře, nikdo neotevíral. Co teď? Co když se jí něco stalo? Naštěstí jsem si vzpomněla, že klíče od jejího bytu má ještě jedna paní z domu. Rychle jsem za ní běžela a pověděla jí, že chci klíče paní sousedky a že je to velmi naléhavé.

Odemkla jsem a viděla v koupelně světlo a slyšela téct vodu, dveře byly otevřené. Vešla jsem dovnitř a sousedka ležela ve vaně bez známek života. Zastavila jsem vodu, popadla její telefon a zavolala záchranku.

Dorazila naštěstí brzo. Paní sousedka naštěstí byla v pořádku, ale kdybych tam přišla o něco později, tak je asi po ní. Když ji pustili z nemocnice, tak mi moc děkovala, že jsem jí zachránila život. Po nějaké době se z nás staly dobré kamarádky a já jí dohodila jednoho mého známého, který by se jí mohl líbit. Chodila s ním na schůzky a nakonec se vzali a narodilo se jim krásné děťátko.

Jsem moc ráda, že mě ten sen varoval, bez něho by už tady asi dávno nebyla. Od té doby každému svému snu věřím a vím, že tyto schopnosti mám, a při další příležitosti je určitě zase využiji.

Zažila jste něco podobného? Máte podle ostatních nadpřirozené schopnosti? Dokázala jste někdy předpovědět budoucnost podle karet, hvězd nebo jinak? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Související témata:

Načítám