Hlavní obsah

Muž? Stačí, aby mě měl rád!

Foto: shutterstock.com

Ten pravý na mě ještě někde čeká...Foto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od velkýc představ došla čtenářka Jarka k závěru, že ideální muž je ten, který ji bude mít rád. Proč? To zjistíte z jejího příběhu. Vy ostatní můžete už dnes psát na nové téma: MDŽ. Vzpomínáte si na nějakou historku, která se k němu váže? Jak podle vás vypadá žena, který si zaslouží váš obdiv? Pište na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Vzpomínám si na jeden díl seriálu Ally Mc Bealová, ve kterém Ally popisovala svoji smůlu na chlapy a měnící se kritéria pro výběr partnera. V osmnácti její chlap musel být hezký, bohatý, sportovec, chytrý a měl by ji mít rád. Po letech v tomto seznamu zůstalo už jen pouhé „aby mě měl rád“.

Sama jsem o tom teď přemýšlela, jestli stačí jen to ono „aby mě měl rád“. Mít mě rád může i chlap, který mi to bude dokazovat každodenní „nakládačkou“. Takovou zkušenost ovšem nemám a doufám, že ani mít nebudu. Ještě mi není ani třicet, ale pomalu začínám brát Allyn žebříček za svůj, protože mám pocit, že jednotlivá kritéria se stejně vylučují aneb pokud má chlap jedno, zaručeně nebude mít druhé (či třetí).

Pan Hezký už tu byl. Sotva se ukázal, hned zase zmizel. Asi hledal paní Hezkou, a to já bohužel nejsem. Pana Bohatého stále hledám, ale jelikož ani já nevládnu mnoha prostředky, a podle zaručených rad, jak sbalit pana Bohatého, bych si musela nakoupit golfové náčiní a super oblečky, zhubnout 20 kilo a nechat si kompletně předělat obličej a jiné části těla, tato možnost taky odpadá. Sportovec se též objevil. Jeho představa trávení dovolené se jaksi nekryla s mojí. Ne že by mě několikakilometrové výšlapy po velehorách či celovíkendové cyklistické výlety nelákaly. Jen jeho zrovna nelákalo dívat se na rudou, upocenou a těžkooddychující přítěž, na kterou musel každou půlhodinku někde za rohem čekat. Pan Chytrý pak zase zřejmě neměl zájem o vztah. Alespoň moje půlroční hypnotizování a házení významných pohledů na něj nemělo žádný účinek. Jak jsem po nějaké době zjistila, zájem o vztah měl, nicméně ne se mnou.

Takže se opět dostávám k tomu „aby mě měl rád“. A doufám, že po letech nebudu muset rezignovat i na tohle…

Zítra je MDŽ. Slavíte jej? Máte na Den žen nostalgické vzpomínky? Nebo znáte nějakou ženu, která vás uchvátila tím, jak se chová, co dokázala nebo zkrátka jaká je? Posílejte nám své příběhy na info@prozeny.cz a odneste si pěkných 500 korun.

Reklama

Načítám