Hlavní obsah

Muži jsou nároční až moc

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muži bývají také nespokojeníFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Když jsem si přečetla článek o muži, který se svou přítelkyní nespí kvůli tomu, že je tlustá, nevydržela jsem a musím k tomu také něco napsat.

Článek

Je až neuvěřitelné, jak jsou někteří muži zlí, nároční. Většinou jsou nejvíc kritičtí ti, kteří ani nejsou sami žádný zázrak. Na každé ženě vidí jen chyby, kritizují ji, posmívají se.

Příběh ženy, která čeká, až se s ní přítel bude chtít milovat, dokazuje, jak my ženy umíme vytrvale milovat a brát muže se všemi chybami, tancujeme kolem nich, abychom jim neublížily, snažíme se jim vše udělat podle jejich představ a chceme pro ně být krásné.

I já sama mám problém se zamilovaností a odvrácením se od člověka, který mě psychicky vysává. Snažím se mu pomoct v jeho těžké životní situaci, do které se dostal jen ze své hlouposti. Bere vše s neuvěřitelnou samozřejmostí. Má obrovské dluhy kvůli hraní na automatech. Přišel o střechu nad hlavou, dal výpověď v práci, která by bez hloupých dluhů byla k solidnímu žití, a šel pracovat do firmy, která ho zaměstnávala v zahraničí a mohla nabídnout práci placenou perfektně. Kdyby tam vydržel delší dobu, mohl by všechny dluhy umořit. Jenže přišla krize, firma ho po dvou měsících propustila a on se musel přihlásit jako uchazeč o zaměstnání na úřadu práce. Nyní mu hrozí z několika bank exekuce, nemá ani na chleba a stále čeká, že mu někdo pomůže, protože jemu se nic řešit nechce.

Mám obrovské sociální cítění, nemohu vidět člověka padajícího na samé dno. A to je můj velký problém. Stále věřím, že jsem jediná, která mu může pomoct, pokud se já odvrátím, nezbude nikdo. Nechci ho vidět pod mostem, dluží všem, nejen bankám. Nechodí ani mezi lidi, stydí se, protože všichni jeho kamarádi už to ví.

Nevím ale, jak mu mám pomoct, nejsem na to dost silná. Neznám pschologii, nevím, jak se zachovat, abych nezavinila, že vzdá celý život. Ale nechci po zbytek života sedět doma, nikam nejít a žít jak největší chudák.

Je tu ale jedna věc: je mi s ním dobře, s ním jsem našla spoustu věcí, které jsem předtím neznala. Mrzí mě však, že on si nepamatuje ani den mých narozenin, nevzpomene si na můj svátek.

Reklama

Související témata:

Načítám