Hlavní obsah

Na Bella Rose odstartovaly letní slevy

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto se díky obrovským slevám na Bella Rose mění v čas splněných přání. Skleněné karafy, romantické svícny, stylové květináče a další krásné doplňky jsou nyní k dostání za příjemné letní ceny.

Článek

Do kategorie letních slev ve výši až 70 procent se dostalo přes tisíc půvabných kousků, které jsou skladem, a můžou tak být skoro hned u vás. Ale jen v případě, že si pospíšíte. Mizí nám totiž před očima. Ti nejrychlejší se můžou těšit na krásný porcelán od Green Gate, vzorované polštáře od Tine K Home nebo třeba závěsné květináče od Madam Stoltz . Akční skvosty od dánských značek ze všech našich kategorií zpestří letní party a rozzáří váš interiér i zahradu, balkon nebo terasu.

Venkovní posezení

Venku je krásně, ale doma zase útulno. Ideálním kompromisem, který propojí výhody obou prostředí, je pobyt na zahradě nebo relaxace na terase. A právě teď nastává ideální doba, jak si tuhle část vašeho bydlení zkrášlit. O kouzelnou proměnu do příjemně romantické podoby se postarají lucerny a svícny, které budou ladit s krásou dekorativních polštářků. Elegantní a poetické zároveň jsou pak jemně vzorované doplňky značky Green Gate v trendy indigo odstínu.

Stolování s Green Grate

Letní osvěžení

Domácí limonády patří v létě k nejoblíbenějším nápojům, a tak si určitě zaslouží stylové servírování. Stylovou i praktickou variantou je skleněná dávkovací nádoba s kohoutkem a korkovou zátkou, která stolování vevnitř i venku promění v jedinečnou událost. A dobré občerstvení se neobejde ani bez dobrých zákusků, které můžete podávat třeba z půvabného kovového etažéru.

Dobré zákusky lze podávat třeba z půvabného kovového etažéru

Dávkovací nádoba House Doctor

Květiny a pastely

Svěží zelená, jemná modrá nebo roztomilá růžová. S létem jsou spojené pastelové tóny, jejichž půvab nejlépe vynikne v kombinaci s květinovou výzdobou. Představte si třeba, jak nádherně bude vypadat jemně růžová vázička plná čerstvých květin nebo květník zvýrazněný modrým ombré. Pastelové doplňky si díky letním slevám na Bella Rose můžete dopřát bez výčitek svědomí, a na začátku prázdnin si tak vychutnat dostupnou radost.

Reklama

Související témata:

Načítám