Hlavní obsah

Na dovolenou za sexem?!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jací jsou cizinci v posteli?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Je tady čas poohlížení se po dovolené. Kam vyrazit? Jedním z kritérií při výběru může být i temperament národů nebo přístup dané země k sexu a vztahům. Opravdu Francouzi ženám tak imponují, jak se říká? A proč by bylo dobré vdát se do Austrálie?

Článek

Země česká, domov můj

Začneme u sebe doma. V naší zemi se k sexu přistupuje asi takhle: příležitost dělá zloděje. V partnerském svazku jsme celkem věrní (ženy více než muži), nicméně mnoho jedinců si neustále říká, že čeká na „něco lepšího" než je jejich současný partner, ale zároveň nechce nijak ohrozit rodinu. Co se týče sexu, průměr dokládá, že Češi se nejčastěji milují tak 2x do týdne. Protože je našinec svolný k inovacím, novinkám a experimentům, je vcelku se svým sexuálním životem spokojen. (Tohle si přeberte, jak chcete.)

Frantíci sukničkáři

Francouzi... No ano. Svět nám je předhazuje jako inspirativní národ, který je velmi smyslný a erotický od jazyka po činy, což možná je, ale... Z jejich bohémského života vyplývá, že jsou promiskuitní jako proslulý italský svůdník Giacomo Casanova. V rámci jeho výroku: „Láska je trest za sex", užívají si Francouzi, co jim život nabízí, a nedělají si hlavu s nějakým černým svědomím ani hlubokými city. Zkrátka se promilují přímo až do rakve. Skupinový sex? Nejmodernější erotické pomůcky? To všechno chtějí znát, vidět, prožít! S Frantíkem tedy nuda rozhodně nebude.

USA - hřích je i pusa

Puritánská to země! Odhalené ňadro na pláži a už vás budou kamenovat. Od raného věku jsou zvyklí „práskat" státním orgánům nevhodné chování kohokoliv. Na každém sloupu visí nápisy jako: Nepáchej trestnou činnost, soused tě vidí! Co by pak člověk chtěl od takové země za zázraky? Rozhodně ne uvolněnost nebo snad legraci. Jak přistupují k životu, tak i k sexu - patří mezi nejhorší milence světa. Sice většinou trvají na manželství, aby zapadli do společnosti, ale nepřekypují přílišnou vynalézavostí a snaživostí, aby bylo spokojené. Zato nevěru považují za hřích - holt jiný kraj, jiný mrav. (Prostě každý s každým spal snad jen v seriálu Beverly Hills 90210.)

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Australané se milují rádi a jsou věrníFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Romantická Austrálie nadchne

Poměr věrnost, výkon a pozornost je velmi příznivý. Sex je pro Australany přirozenou součástí života, milují se rádi něžně a romanticky. Přitom ale nemají potřebu vyhledávat jiná dobrodružství a vrhat se do víru nevázaného sexu, a jak že se to u nás nazývá - nedovolených poměrů. Jelikož jsou otevřeni sexualitě a nebojí se o ní hovořit, beze studu používají erotické pomůcky všeho druhu a jsou schopni si o nich povídat u odpolední kávičky s přáteli, když na to přijde... (samozřejmě v rámci slušné konverzace). No nebylo by hezké se tam vdát? Jen vy, on, vibrátory a klokani...

Jižní Asie - ráj pro ženy

Asijské země jsou rájem smyslnosti a vynalézavosti. Kámasútra a tantrický sex - to hovoří za vše. Tam vědí, jak na to, rádi se učí a věnují ženám. Tipy a triky k dosažení spokojeného intimního života od nich kopíruje celý svět. Akorát to mužské nádobíčko je menší než jsou Evropanky zvyklé, ale oni se zase snaží to vynahradit, což taky není na škodu.

Vášeň dokáží nabídnout i Řekové, naopak třeba Švédové nebo Holanďani se dají přirovnat ke studeným psím čumákům. Itálie na tom taky není tak úplně nejlíp. Opálení a tmavovlasí „loviči" turistek jsou spíš přes řeči, ale když dojde na věc, zpravidla to nestojí za to. Ale víte, jak to je s muži - v každém národě se najdou perly, akorát se těžko hledají. Tak hodně štěstí při hledání!

A kam se na dovolenou chystáte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám