Hlavní obsah

Na tyhle věci muž myslí, když vás poprvé uvidí nahou!

Foto: Thinkstock

Také jste přemýšlely, co vašemu příteli proběhlo hlavou, když vás poprvé viděl nahou? Víme toFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přišla ta chvíle! Máte nového milence a poprvé před ním stojíte úplně nahá! Co se mu honí hlavou? Na co myslí? Podle britské sexpertky Tracey Cox je prvotní myšlenkový pochod u všech mužů identický!

Článek

Bývá to chvíle nadmíru vzrušující, ale také svým způsobem stresující. Poprvé jste před svým novým přítelem odhodila veškeré své svršky a on vás vidí opravdu tak, jak vás příroda stvořila. A Tracey Cox by prý vsadila cokoli na to, že jeho myšlenky se budou ubírat následujícím směrem.

1. Super! Bude sex!

Ano, to je ta první věc, která ho napadne. Zcela impulsivně, jako zásah bleskem. Když se totiž před muže postaví nahá žena, pokládá to za jasně rozdané karty. Je to známka toho, že se schyluje k sexu. „Takže první reakce bývá radost a smyslné těšení. Bohužel tuto příjemnou emoci brzy vystřídají jisté obavy,“ naznačuje Tracey Cox.

2. Budu jí stačit?

Po prvotním nadšení se totiž mozek většiny mužů zaměří na to, co oni mohou své milence nabídnout. A skončí u tradiční mužské obavy. Mám dost velký penis na to, abych ji uspokojil? To se mu bude v tu chvíli honit hlavou. „A pokud je i on nahý, nejspíš začne okamžitě ve vaší tváři hledat nějaký mikronáznak toho, zda je to v pořádku či ne. A pokud dojde k přesvědčení, že ,testem´ neprošel, nejspíš ho přepadne panika,“ varuje Tracey Cox.

Foto: Thinkstock

Prvotní reakcí je nadšení, že ho čeká sex. Pak ale přijdou i obavyFoto: Thinkstock

3. Panebože, já nic předstírat nemůžu!

Ani třetí myšlenka není nijak pohodová. Jistá nervozita a nejistota se může na leckterém muži podepsat a on se vyděsí, protože on na rozdíl od žen vzrušení předstírat nemůže. Jeho „výbava“ je jasným indikátorem toho, jak na tom je. Když se nad tím zamyslíte, muži jsou opravdu v tuto chvíli pod výrazně větším tlakem než ženy.

4. Prsa!

Ve chvíli, kdy předešlé dvě obavy muž překoná, začne se teprve soustředit na to, co má před sebou. Tedy na vás. Jako první většinou přichází takzvaný „bezpodprsenkový“ test. „Ano, to bývá ta chvíle, kdy muž začne zkoumat vaše ňadra a to, jak vypadala v push-up podprsence a jak nyní vypadají bez ní,“ říká Tracey Cox.

Foto: Thinkstock

Samozřejmě přijde i chvíle, kdy začne zkoumat vaše proporceFoto: Thinkstock

5. Ukaž, co je tam dole

Po ňadrech sklouzne mužův pohled (a i myšlenky) do vašeho klína. I tohle je poněkud ošemetný okamžik, protože nejspíš nemáte moc představ o tom, jaký postoj k dolním partiím muž zastává. Může to být milé i nemilé překvapení pro oba z vás.

„Je jedno, zda jste striktní zastánkyní naprostého vyholování nebo dáváte přednost decentním úpravám, případně jste spíš ,přírodní´ typ. Jsou totiž muži, kteří milují ženské tělo bez jediného chloupku, jiní při pohledu na holý klín tak nadšení nejsou. Bohužel, nelze se zavděčit všem,“ říká Tracey Cox.

6. Jak mluví vaše tělo

Poslední věcí, na kterou se muž nejspíš zaměří, než dojde na „věc“, je řeč vašeho těla. A z toho se bude pokoušet odvodit, jaké milování ho čeká.

Pokud před ním stojíte, jednou paží si zakrýváte ňadra, druhou kryjete svůj klín a k tomu klopíte oči, je mu asi jasné, že před sebou nemá žádnou sebevědomou dračici. „Bude čekat spíš standardní, klidnější a romantičtější sex. Jestli před ním ale naopak stojíte klidně, nezakrýváte jediný kousek svého těla a se sebedůvěrou se necháváte obdivovat, nabude přesvědčení, že tohle milování bude nejspíš velká jízda,“ dodává Tracey Cox.

A na co myslíte vy, když vidíte svého partnera nahého?

Reklama

Související témata:

Načítám