Hlavní obsah

Na zmrzlinu i dezerty: Vyrobte si čokoládové mističky z balonků!

 

Reklama

Jak servírovat zmrzlinu nebo dezerty? Ve vlastnoručně vyrobených čokoládových mističkách! Ukážeme vám, jak je rychle připravit pomocí balonků. Uvidíte, potěšíte děti i návštěvu.

Článek

Čokoláda a balonky. Jak tohle jde dohromady? Uvidíte, že pomocí této dvojice můžete vyrobit exkluzivní extra jedlé mističky na zmrzlinu nebo dezerty. Nadchnou děti i každou návštěvu. Podívejte se, jak na ně:

A na závěr pro vás máme ještě tip: balonky vám od čokolády půjdou snáze oddělit, pokud je po propíchnutí necháte asi minutu odpočívat v pokojové teplotě, a až potom je z mističky vyndáte.

Foto: Archiv firmy

Tip z videa: rozpouštějte čokoládu snadno ve vodní lázni i mikrovlnce. Čokokotlík stojí 99 KčFoto: Archiv firmy

Co vy na to? Už přemýšlíte, čím čokoládové mističky naplnit? Zkuste třeba bleskovou jahodovou zmrzlinu, kterou můžete servírovat do minuty!

Reklama

Načítám