Hlavní obsah

Nakupování nábytku on-line: usnadněte si ho s Favi.cz

Nakupujeme on-line stále víc – od oblečení až po nábytek. Jenže zatímco třeba kalhoty jsou spotřební zboží, které kupujeme často a máme přehled o tom, kde nakoupit, hledání nábytku už nemusí být tak jednoduché. Známe řešení: Favi.cz – přehledný vyhledávač nábytku a bytových doplňků. Proč byste si ho měli oblíbit a uložit do oblíbených záložek?

Článek

Favi.cz je skvělý průvodce pro vaše nákupy nábytku a dekorací. Najdete na něm tisíce produktů od sedacích souprav až po bytové doplňky, přehledně rozčleněných do kategorií. Během nákupu si můžete vybrat, kolik má produkt stát, snadno si vyfiltrujete i svůj oblíbený styl nebo barvu. Zkrátka si ušetříte hodiny hledání a procházení internetových stránek nebo prodejen, protože brzy najdete právě to, co potřebujete.

1. Vyberete si on-line ve více než 350 českých e-shopech – na jednom místě.

Polovina zákazníků si nedokáže představit, že by si nábytek nakupovala on-line. Ale určitě si ho můžete alespoň vybrat. Na Favi.cz totiž najdete více než 350 českých e-shopů s nábytkem a bytovými doplňky. Můžete si být jistí, že najdete přesně to, co hledáte, aniž byste museli procházet jednotlivé internetové obchody každý zvlášť. Svůj produkt si pak buď objednáte, nebo si ho půjdete prohlédnout do kamenného obchodu.

Pro mnoho lidí je nábytek spojený hlavně s obchody, jako je například Sconto, Möbelix nebo SIKO. Na Favi.cz tedy nakoupíte nejen zboží ze stovek e-shopů, ale i z kamenných prodejen.

2. Díky chytrému filtrování najdete nábytek přesně podle vašich představ.  

Když budete hledat například křeslo, můžete si sami určit, jaké by mělo mít barvu, kolik by mělo stát nebo o jaký typ křesla by se mělo jednat. Měl by to být ušák, vajíčko nebo snad v poslední době hodně oblíbené závěsné křeslo? Jednoduše zadejte svá kritéria. U zboží je například i informace, jestli je zboží skladem nebo má dopravu zdarma.

Pro hledání vysněného kousku využijte chytré filtrování

3. Inspirovat se můžete na mnoha fotografiích stylových interiérů.

Může se stát, že si nejste jistí a nemáte konkrétní představu, jak bude váš interiér vypadat. Nebo potřebujete tipy, jak prostor co nejlépe zařídit. Sekce s inspiracemi je plná fotek interiérů od zákazníků i realizací bytových architektů – interiérů a exteriérů. Všechno je přehledně rozčleněné buď podle jednotlivých místností, nebo podle stylu, jaký preferujete. Mrkněte se třeba na obývací pokoje ve skandinávském nebo Provence stylu.

Inspirujte se s Favi.cz

4. Neuniknou vám žádné slevy

Favi.cz neustále aktualizuje akce a slevy prodejen, jejichž zboží je na portálu umístěno. Vy díky tomu budete mít přehled, jestli váš vyhlédnutý kousek zrovna nezlevnili.

Favi.cz pro vás hlídá aktuální slevy

Reklama

Načítám