Hlavní obsah

Namalujte si obraz bez štětce a palety. Úspěch zaručen!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Abyste vytvořili (třeba svůj vůbec první) malovaný obraz, nemusíte být žádní umělci. Ukážeme vám, jak je to snadné. Stačí si vybrat barevnost, vyhradit si půl hodinky na výrobu a obrnit se trpělivostí.

Článek

Možná máte v předsíni nebo za jídelním stolem stěnu, která si přímo říká o nějaké zpestření. Je spousta možností, jak jí vdechnout život. Co třeba obraz namalovaný na míru? Uděláte si ho přesně podle svých představ, v barevnosti, která se vám hodí k ostatnímu interiéru.

Nemusíte se bát, že se to nepovede. Na konci videa vám ukážeme, co si počít s drobnými chybami a jak je vyretušovat. A cena? V řádech stokorun. Největším nákladem bude plátno (100 až 300 korun), temperové barvy pořídíte i v supermarketu do stovky.

Když už jsme u dekorování stěn, možná by vám přišly vhod tipy, jak vytvořit imitaci cihlového obkladu . Hravější povahy možná ocení rady, jak kreslit, když to vůbec neumíte.

Načítám