Hlavní obsah

Napadení zezadu! Víme, jak se ubránit!

Foto: shutterstock.com

I napadení zezadu se dá řešitFoto: shutterstock.com

Reklama

Jdete sama potemnělou ulicí či parkem a slyšíte za sebou kroky… Může to být běžný chodec, ale také násilník, který má s vámi jiné úmysly. Jak to poznat? A co dělat, když dojde k nejhoršímu a zaútočí zezadu? Jak se účinně bránit vám ukážeme v již 3. dílu našeho videokurzu Sebeobrany ProŽeny.cz.

Článek

Co dělat, když máte pocit, že vás někdo sleduje? Zrychlit, nebo rovnou začít utíkat? Otáčet se, či dělat do poslední chvíle, že se nic neděje? Jak nejlépe vyřešit tuto situaci vám opět poradí odborník na sebeobranu žen Martin Jelínek.

Největší nebezpečí - ranní cesta do práce!

„Mně nic takového nehrozí! Já se po večerech nikde neprocházím a už vůbec ne po parku!“ Omyl! Věděly jste, že k nejvíce napadením dochází v ranních hodinách? Takže pokud chodíte brzo ráno do práce, mějte se na pozoru. A i vy, které bydlíte v činžovním domě či paneláku. Je velmi lehké překvapit vás zpoza rohu, u výtahu nebo klidně i u schránek. Udělejte aspoň minimum pro svoji bezpečnost - věnujte minutku i našemu druhému videu. Ukážeme vám, co si počít, když budete napadena zezadu. Instruktor Martin Jelínek z Ebmas Akademiepro bojová umění a sebeobranu vám dokáže, že skoro každá situace se dá řešit. A napadení zezadu k ní rozhodně patří.

Štěstí přeje připraveným! Požádejte přítele, manžela či kolegu, aby si zahrál na násilníka, a vyzkoušejte si sama, že to funguje!

Reklama

Související témata:

Načítám