Hlavní obsah

Náruživý agent a kadeřník Zohan na DVD

Foto: bontonfilm.cz

Zohana zákaznice milují. A on je takyFoto: bontonfilm.cz

Reklama

Izraelský tajný agent opouští svou domovinu a odjíždí do USA, aby si splnil svůj sen - stát se tím nejlepším kadeřníkem. Komedii plnou absurdního humoru a scén parodující akční filmy byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Článek

Populární komediální herec Adam Sandler se vrací v nové nezapomenutelné roli. Nejlepší agent protiteroristické izraelské armády se rozhodne vypovědět službu. Nafinguje vlastní smrt a s knihou fotografií profesionálních účesů prchá do Spojených států. Touží totiž po jediném - chce být kadeřníkem.

Zohan v žádném případě není běžným mužem, a to ve všech ohledech. V boji je neporazitelný, letící kulky chytá do dlaní, bez jakýchkoli škrábanců proskakuje okny a bez problémů poráží všechny palestinské teroristy, kteří mu přijdou do cesty. Jako muž je jistě z pohledu žen naprosto nedocenitelný. Jeho charisma, přirozenost a hlavně vysoký sexuální apetit dokážou zamotat hlavu nejedné ženě.

A ty si ho okamžitě zamilují. Vždyť kromě dokonalé péče o jejich vlasy se jim dostane i bonusu v podobě sexu se Zohanem! Agenta však jeho minulost dohání a Zohan bude muset řešit i neustálé konflikty mezi palestinskými a izraelskými přistěhovalci v New Yorku...

Film není náročný, a když k němu přistoupíte s jistým nadhledem, budete se smát od začátku do konce. Mnohé jistě potěší a rozesměje i „boratovský" přízvuk Zohanovy angličtiny. Jako bonus najdete na DVD vystřižené scény a komentáře herců i tvůrců. Poznámka na závěr: film je plný vulgarit a sexuálních narážek. Rozmyslete tedy dobře, zda opravdu chcete, aby takový film viděly vaše děti.

Foto: bontonfilm.cz

Přebal DVD ZohanFoto: bontonfilm.cz

Zohan: Krycí jméno Kadeřník Režie: Dennis Dugan Hrají: Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui Žánr: komedie/akční Délka: 112 minut

Reklama

Související témata:

Načítám