Hlavní obsah

„Náš chlap": Biologické hodiny? Výmysl žen!

Foto: shutterstock.com

Ženy věří na biologické hodinyFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy se podle nejmladšího z týmu „našich chlapů" Tomáše Dianišky dělí na dvě skupiny. Možná se trochu rozčilíte, když budete číst dál...

Článek

Skupina A – to jsou ty, které chceme my muži. Skupina B – to jsou ty, které chtějí nás. Samozřejmě každý muž touží po společné domácnosti s Áčkem. Bohužel jenom Béčka obsahují speciální podkategorii – ženy, které jsou nevyhnutelně potřebné pro organizaci a bezstarostné fungování mužského života. Jedná se o bytosti, pro které je úklid relaxem a vaření koníčkem.

Domnívají se, že bez jejich pomoci bychom umřeli hlady. Ale nějaká ta konzerva se vždycky najde. Moje experimenty s přípravou večeře skončily vyhozením přesolených fazolí do dřezu. Jako milovník přírody jsem se přidal k ekologickým trendům a šetřím vodou. Nádobí myju maximálně jednou za čtrnáct dnů. Za tu dobu mi fazolky pod hromadou mastných talířů hezky vyklíčily. Jsou jako moje děti, akorát v noci neřvou a nepotřebují přebalit. Nemám srdce na to, abych zahubil život, který jsem zasel. Rostlinku tedy zalévám alespoň zubní pastou, když nad dřezem vykonávám ranní hygienu (kuchyň mám blíž než koupelnu). Je to rozhodně výhodnější než placení alimentů...

Foto: shutterstock.com

I pračka se dá používat s fantaziíFoto: shutterstock.com

Ředitel si mě zavolal na kobereček. „Tomáši, máte hodinky?“ S úlevou jsem se zaradoval, že se konečně našly. Od poslední party postrádám ještě mobil a ponožky. Až po trapné pauze jsem si uvědomil, že šéf zřejmě naráží na moje pozdní příchody. Vtipné výmluvy mi došly už před půl rokem. Měl bych si najít dobrého advokáta – zajdu na plzeňská práva.

Ale já za to nemůžu. Já jen potřebuji ženu ze skupiny B. Jsou všude kolem nás. Nařizují nám budíky, připravují svačiny a dokola se ptají, kdy už konečně dospějeme. Naše nezodpovědnost a dětinskost je rozčiluje, ale bez nás by ztratily smysl života. O koho by se staraly? Koho by upozorňovaly na zvednuté prkýnko? Komu by telefonovaly každých deset minut? Snaží se z nás vychovat ideálního partnera, ale to je jako přemlouvat cholerika k tantrickému sexu. Věří na jakési sci-fi biologické hodiny, ale posmívají se mé lásce ke Spartě. Zajímavé je, že po dětech začnou toužit, až když nemají kým manipulovat. Jejich muži už jsou schopni koupit i extra savé vložky, a tak potřebují novou oběť.

Ženy si představují, že dokonalý muž je chlap klečící na kolenou a zpívající Love Me Tender s růží v puse. Kdyby se takový opravdu našel, garantuji vám, že z té přeslazenosti budete muset akutně vyhledat nejbližší toaletu. Pro hospodyňku je mužem snů přece ten polonahý svalnatý džin s holou hlavou z reklamy na čisticí prostředek. Aha, tak proto dívkám nevadí moje kouty, zřejmě se těší na plešku. Už se nemohu dočkat, až některé z nich přinesu kytici fazolových klíčků.

Reklama

Související témata:

Načítám