Hlavní obsah

Naši dnešní modelové: Tátové a děti

Foto: Petr Makovička

Pyšný tatínek Martin s dcerou AndreouFoto: Petr Makovička

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také se pokaždé rozplýváte, když vidíte na ulici malé děti v rozkošných hadřících? A co teprve, když ladí s maminkou, nebo ještě lépe s tatínkem? Někteří rodiče si na stejný look totiž potrpí. My jsme se v redakci rozhodli, že něco podobného vyzkoušíme nafotit v našem ateliéru. A stylistka tentokrát „vyfešákovala“ dva tatínky s jejich ratolestmi. Uznejte, nejsou k sežrání?

Článek

Malé módní ikony. Ano, i tak mohou díky modernímu stylovému oblečení vypadat někteří špunti. Vždyť dnes už v každém druhém obchodě narazíte na dětské oddělení, kde najdete v podstatě zmenšené kopie oblečení z dospělácké sekce. Takže není divu, když se nejedna maminka rozněžní nad tou mini vestičkou či mini sukýnkou, která vypadá přesně jako ta v jejím šatníku, jen je o pěkných pár čísel menší.

Foto: Petr Makovička

I při focení se muselo ukazovat, jak se správně chodí!Foto: Petr Makovička

Na vše dohlížely maminky

My jsme tentokrát možnost být se svým potomkem dokonale sladěni dopřáli dvěma otcům s dětmi, kteří si vyzkoušeli roli modelů a modelek. U těch menších musel být však fotograf dost pohotový, protože měli tendence občas utíkat za svými maminkami, které na vše dohlížely.

První na řadu tak přišel Martin s třináctiměsíční Andrejkou, která byla při focení naprosto senzační a redaktorky jí byly unesené. Poté jsme si vzali do parády Miroslava s dvouletým Matyášem, který své rodiče vzorně poslouchal a krásně spolupracoval. A jak si focení všichni vlastně užili?

Foto: Petr Makovička

Malá princeznaFoto: Petr Makovička

„Mě i Áju focení bavilo. S manželkou jsme měli obavy, jak Ája focení zvládne, zda bude mít trpělivost, ale nakonec vše dobře dopadlo a fotky jsou toho důkazem. Máme z nich velkou radost," říká Martin, který konstatoval, že model pro pohodáře byl podle jeho gusta, protože v podobném stylu (kromě bot) chodí oblékaný ve volném čase. V kalhotách a košili se také cítil dobře, vzhledem k tomu, že to vyžaduje jeho zaměstnání. „Oblečení pro dceru bylo moc hezké, Ája byla v obou variantách roztomilá," dodává Martin, který se prý v ateliéru fotil poprvé a klidně by si to zopakoval. Samozřejmě s dcerkou.

Pokud šlo o Miroslava, tak do jeho vkusu jsme se oblečením prý příliš netrefili, i když přítelkyně Lucka byla jiného názoru: „Mně se třeba líbilo to skejťácké oblečení i ten první model, až na ty boty. Ale ty bekovky byly roztomilé. Také mám totiž ráda, když jsou děti sladěné s rodiči. A samozřejmě ráda oblékám Matýska do pěkných kousků, aby byl fešák." Zda mu to s tátou slušelo v modelu à la Ital nebo jako skejťák, to už posuďte sami.

Elegáni

Na foto: otec – košile (F 540 Kč), kalhoty (Blažek, v kompletu se sakem 9990 Kč), červená kravata (kravatak.cz 585 Kč), boty (F 800 Kč, ve slevě 400 Kč)

Na foto: Ája – šatičky (Zara 869 Kč), balerínky (Cherokee 220 Kč), čelenka (F 90 Kč)

Pohodáři

Na foto: otec – svetr (Reserved 699 Kč), džíny (s.Oliver 1399 Kč), tenisky (F 350 Kč)

Na foto: Ája – tričko (Lindex 199 Kč), svetřík (Lindex 299 Kč), džíny (Lindex 299 Kč), tenisky (F 260 Kč)

Cukroušci

Na foto: otec – tričko (Zara 399 Kč), svetr (Reserved 499 Kč), kalhoty (Reserved 699 Kč), bekovka (Zara 299 Kč), boty (Zara 1499)

Na foto: Matyášek – tričko (Zara 269 Kč), svetr (Zara 399 Kč), džíny (Lindex 499 Kč), bekovka (Zara 229 Kč), boty (Zara 1299 Kč)

Skejťáci

Na foto: otec – tričko (s.Oliver 449 Kč), mikina (Quiksilver 2080 Kč), džíny (Quiksilver 1950 Kč), tenisky (DC 2290 Kč)

Na foto: Matyášek – tričko (Cherokee 100 Kč), mikina (Quiksilver 1170 Kč), džínové kraťasy (Quiksilver 1170 Kč), tenisky (Quiksilver 1014 Kč)

Tak co, milé čtenářky? Přiznejte se, které z vás také ulítávají na rozkošných stylových oblečcích pro mrňousy a které s nimi navíc rády ladí? Napište nám do diskuse pod článkem a klidně mi na e-mail zasílejte fotky vašich naparáděných dětiček. Budu se těšit na vaše malé modely a modelky.

Reklama

Související témata:

Načítám