Hlavní obsah

Ušetřete na dovolené za pití

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proč kupovat na dovolené drahé balené vody a limonády, když si můžete vyrobit vlastní? Máme pro vás tip na chytrý přístroj.

Článek

Valná většina z nás si bezpečně pamatuje starou dobrou sifonovou lahevomotanou drátěnkou a živenou malými bombičkami. Bylo to vybavení snad 80 % českých domácností za socialismu, a dokonce i dnešní dvacetiletí vzpomínku na tento artefakt z minulého režimu někde v hlavě vyhrabou. Třeba proto, že na něj narazili u babičky na půdě.

Kdysi milovaná sifonová lahev to má bohužel definitivně za sebou. Na odpočinek se podle záznamů na internetu odebrala někdy okolo roku 2005, a i když se čas od času objevují pokusy o její reinkarnaci, celé kategorii nyní vládnou modernější, větší a výkonnější stroje na výrobu perlivé vody. Ty nerezové nádhery mají do nástupce české klasiky z Kovočasu hodně daleko.

Nerezová krása

Velké technologie v malém těle

Není však třeba smutnit. Specialista na domácí sodu LIMO BAR, který se úspěšně etabloval na českém trhu, nabízí milovníkům sifonových lahví řešení. Konečně důstojný nástupce odolné a hlavně snadno přenosné sifonové lahve nese název LIMO BAR Fizzini. Jde o přenosný výrobník sody malých rozměrů, ale velkých schopností. Do malého těla se totiž podařilo vměstnat zajímavé technologie.

Technologie Click umožňuje díky rychloupínacímu bajonetovému systému upevnit sytící hlavu s bombičkou na litrovou nebo dvoulitrovou lahev během mžiku. Žádné šroubování, jednoduše nasadíte, otočíte, uslyšíte cvak a máte hotovo. Ostatně mrkněte na video výše. Technologie FSS hlídá vaši bezpečnost a zaručuje dokonalou dekompresi lahve pomocí tlačítka.

A co říkáte na colu?

Pomerančová příchuť

Technologie BBT vám zase dává jedinečnou možnost regulovat velikost bublinek v perlivém nápoji. Stejně jako u staré dobré sifonové lahve slouží k nasycení vody malé bombičky. Jde o 8g jednorázové bombičky prodávané samostatně v balení po 10 ks za cenu 99 Kč. Opětovné naplnění možné není, bombičky se dají snadno recyklovat.

Sirupy plné ovoce. Potvrzeno!

Na rozdíl od dob minulých není potřeba experimentovat s příchutěmi domácí limonády. Nabídka LIMO BARu obsahuje celou řadu sirupů, ze kterých vyrobíte skvělou domácí limonádu snadno a rychle. Ať už dostanete chuť na colu, energy drink nebo tonic, či dáváte přednost kvalitní ovocné limonádě, např. s příchutí pomeranče, limety nebo jahody, s LIMO BARem si přijdete na své.

Jahodová příchuť

Naše ovocné sirupy prokazatelně obsahují minimálně 33 % ovoce, jsou navíc nízkokalorické a neobsahují žádná umělá barviva. Pokud smutníte po sifonové lahvi nebo hledáte způsob, jak ušetřit za nápoje na dovolené, zamyslete se nad přenosným výrobníkem sody LIMO BAR Fizzini. Stojí příjemných 899 Kč, dá se přenášet a převážet a má skvělou výbavu.

Prohlédnout a zakoupit LIMO BAR Fizzini si můžete u některého z našich autorizovaných prodejců. Jejich seznam naleznete na webu LIMO BAR.

Související témata:

Načítám