Hlavní obsah

Škola vaření: Tajemství vepřového

Foto: Mona Martinů

Víte, které maso se hodí na pečeni a které na řízek?

1. 12. 2010

Kýta, hřbet, kotleta, bůček, krkovice… člověku jde z těch všech částí vepříka hlava kolem, navíc je od sebe rozeznat. Přitom správně vybrané vepřové maso je základem dobrého jídla! V dalším díle seriálu Škola vaření vám šéfkuchař Martin Bušek ukáže, jak jednotlivé části vypadají a do jakých pokrmů se hodí. Podívejte se na video!

Reklama

Sdílejte článek

Seznam.cz zavádí tlačítko Líbí se

Dejte redakci i ostatním čtenářům vědět, jaký obsah stojí za přečtení.

Články s nejvyšším počtem Líbí se se budou častěji zobrazovat na hlavní stránce Seznamu a přečte si je více lidí. Nikomu tak neuniknou zajímavé zprávy.